KONKURS - Splash PRO EX (NOWY)

iNeedYou

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
1
Jest to bardzo dobry odtwarzacz filmów w wysokiej rozdzielczości. Zadowolił bym się wersją free ale brak w niej wspracia S/PDIF, które jest w wersji pro.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ciesze sie, ze jest szansa wygrania Splash PRO EX w nowym konkursie, programu ktory zdecydowanie warto miesc we wlasnym systemie.
Mozna by cytowac poprzedni post w ktorym wyszczegolnilem cechy Splash PRO EX istotne dla mnie decydujace o atrakcyjnosci programu.
Przede wszystkim wszechstronnosc w zakresie obslugi obrazu w jakosci HD, wiele popularnych formatów plików wideo, oczywiscie wspolpraca takze z tymi w nizszej jakosci. Wspolpraca z kamerami cyfrowymi oraz sygnalem nadawanym z cyfrowej telewizji naziemnej w standardzie DVB-T , funkcja zapewniajaca wysoka jakosc obrazu Picture², Motion ² umozliwiajaca plynne odtwarzanie filmu czy Light Boost dbajaca o oswietlenie i zywe kolory. Beda one wazne z pewnoscia dla kazdego kto przywiazuje duza wage do jakosci obrazu odtwarzanego w pc dysponujacego w miare nowym sprzetem.
Poza fukncjonalnoscia kolejna zalata: estetyka aplikacji, intuicyjna obsluga, ladnie wygladajacy interfejs, czytelne funkcje.
Ostatnia cecha wazna, oszczednosc energii, funkcja inteligentnego zarządzanie EcoMode ktora zadaniem jest zmniejszenie zużycia energii przez komputery przenośne. Jest to duza zaleta dla posiadacza laptopa znajacego jego ograniczenia wynikajace z pojemnosci baterii.
Warto miec ten program bo jest to wysokiej jakosci aplikacja, posiada wiele przydatnych funkcji oraz jest stale rozwiajany przez tworcow, na dodatek bardzo ladnie wyglada.

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
No cóż walczyłem w pierwszym konkursie , nie udało się dlatego startuje po raz drugi , gdyż uważam go za najlepszy program do oglądania filmów .

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Kupiłem sobie telewizor więc przyda mi się dobry program to odtwarzania treści FullHD. :p

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Zainstalowałem i uzależniłem się od tego pleyerka :dziwak
Pliki *.mkv tylko na nim wyglądają bardzo dobrze. Intuicyjny interfejs i profesjonalne możliwości wersji PRO, skłaniają mnie do udziału w tym konkursie :ok

Nicolas78

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Warszawa
Najlepszy program do TV oraz plików mkv, avi. Warto mieć jego najbogatszą wersję.
Może tym razem uda mi się wygrać :)

Pozdro 4all

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Chcę wygrać ten program, bo jest mi niemiłosiernie potrzebny - nie mam w tej chwili niczego /prócz tego systemowego WMP 12/ do odtwarzania filmów.
Próbuję zainstalować SubEdita, ale wywala mi błędy pod Win 7 x64. Zawziąłem się - popracuję "nad tym problemem", ale i tak będę potrzebował "czegoś na czasie". Splash byłby niemal idealny.
Zainstalowałem Splash Pro Ex demo i szlag mnie trafia, że nie będę miał szansy na korzystanie z pełnej wersji w dłuższym okresie czasu.
Czarno to widzę, ale muszę chociaż spróbować ... :scratch

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Może uda się za drugim razem.
Dalej potwierdzam że jest to bardzo dobry odtwarzacz plików multimedialnych , bardzo chciałbym dostać kluczyk .

LWiktorn

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam serdecznie!
Bardzo chciałbym zdobyć licencję na ten niesamowity odtwarzacz. Czytając recenzję tego playera znalazłem informację, że obsługuje on tunery DVB-T oraz obraz w jakości HD! Pomyślałem - super - akurat nie mam odpowiedniego oprogramowania do tunera (Medion kupiony jako wersja OEM bez softu), a przydałby się także dobry odtwarzacz nagrań. Nie lubię instalować dużo oprogramowania na komputerze, a ten program 2w1 - po prostu poezja! Bardzo chcę licencję na ten program, bo wiem, jak ciężko znaleźć dobry soft, który spełnia moje oczekiwania. Nie ma niestety darmowego odpowiednika o takiej jakości.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich, a w szczególności admina.
Wiktor

skubaso

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Zgłaszam się ponownie do konkursu i tak, nadal twierdzę, że jest to świetny odtwarzacz filmów. Powodzenia! :)

berni42

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Bardzo chciałbym wygrać, gdyż nie udało mi się wygrać w poprzednim konkursie :dziwak :wariat

buto

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo dobry odtwarzacz plików ,przydałby się i to bardzo!

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
1qaz napisał:
Splash Pro EX to odtwarzacz którego potrzebuję. Dlaczego? Powodów jest kilka a do najważniejszych należą (lub inaczej co mi się w nim podoba):
- jest prosty w obsłudze
- lekki dla systemu
- jest od razu gotowy "do spożycia" - większość formatów jest przez niego obsługiwana
- funkcja oszczędzania energii
- polepszanie płynności i barwy oglądanych materiałów (to najbardziej w nim cenię)
Jest jednym z programów, które naprawdę się przydają.
Tak wiem jestem leniwy :wariat :sarkazm

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
No cóż nie udało się w pierwszym podejściu może teraz :)
Rewelacyjny program do odtwarzania filmów a w wersji pro jeszcze kilka świetnych dodatków.
Sadzę że jest to soft który każdy powinien mieć na swoim kompie.
Może teraz będzie więcej szczęścia :suuper

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
nie udało się poprzednim razem może teraz się uda....

Do góry