Program Splash PRO EX chciałbym wygrać ze względu na to, że jest to bez wątpienia jeden z najlepszych programów (o ile nie najlepszy) do oglądania filmów w formatach wysokiej rozdzielczości HD i Full HD. Nie zawiera niepotrzebnych rzeczy a jednak ma w sobie wiele, wystarczająco wiele by śmiało wyciskać z nowych technologii maksimum oraz odbierania obrazu i dźwięku na najwyższym poziomie. Na uwagę zasługuje tu np funkcja "Motion" czy też "Audio Boost"
Its the first time I see a program with full of features and functions. Its a HD video player, a converter, a photo and video editor, you name it. It in the software. I need this full featured programs to do my editing task in one program.
Splash PRO EX jest zaawansowanym programem do wygodnego odtwarzania plikow audio i wideo w najwyzszej jakosci. Postep w technologii jest tak szybki, ze coraz wiecej sprzetu na rynku oferuje mozliwosc odtwarzania plikow w jakosci HD. Zeby bylo to mozliwie sam sprzet oczywiscie nie wystarczy, potrzebne jest dobre oprogramowanie. I tutaj jest problem ze znaleziem takiego progamu, odpowiedni to nie znaczy dobry ale dla nas najlepszy!
Zaleta dobrze napisanej aplikacji jest jej wszechstronnosc czyli zdolnosc zaspokojenia wszyskich potrzeb w zakresie posiadanego sprzetu, jego mozliwosci oraz latwosc obslugi.
Splash PRO EX swietnie sie tutaj sprawdza, jest intuicyjny i sluzyc moze nie tylko do odtwarzania filmow z pc, wspolpracuje takze z kamerami cyfrowymi w wysokiej rozdzielczosci oraz sygnalem nadawanym z cyfrowej telewizji naziemnej w standardzie DVB-T. Sa to przydatne funkcje ktore z pewnoscia docenimy z powodu pelnej cyfryzacji pasma nadawczego w niedalekiej przyszlosci, tym bardziej, ze komputer, laptop staja sie powoli centrum domowej rozrywki przy ktorym spedzamy najwiecej czasu wyperajac np. TV.
Interfejs programu jest atrakcyjny wizualnie, przykuwa uwage, jest estetyczny i swietnie sie prezentuje, kolorystycznie pasuje do najnowszych wersji Windowsa z ktorymi jest w pelni kompatybilny.
Wersja PRO ktorej dotyczy konkurs dodatkowo umozliwia robie zrzutów ekranu, tworzenie list plików wideo, podsiada zaimplementowane tryby dźwięku przestrzennego, 7.1, SPDIFHDMI a takze zaawansowany mechanizm zarządzania energią.
Wszystkie te cechy sprawiaja, ze jest to dla mnie odtwarzacz idealny ktory bedzie z pewnoscia pieknie blyszczal w nowym sprzecie spelniajac pokladane w nim nadzieje zwlaszcza w zakresie jakosci obrazu i dzwieku. Postanowilem nie pisac o szczegolach "techniczych" aplikacji, poswiecony byl jej na blogu doskonaly opis, raczej zwracam uwage na rzeczy w niej dla mnie wazne.
Chcialbym go zdobyc by uzyskuja dostep do wszystkich opcji programu, pelnej funkcjonalnosci pozbawiony ograniczen wersji free by moc zasiasc wygodnie w fotelu i... delektowac sie wspanialej jakosci muzyka i obrazem.
Witam serdecznie!
Bardzo chciałbym zdobyć licencję na ten niesamowity odtwarzacz. Czytając recenzję tego playera znalazłem informację, że obsługuje on tunery DVB-T oraz obraz w jakości HD! Pomyślałem - super - akurat nie mam odpowiedniego oprogramowania do tunera (Medion kupiony jako wersja OEM bez softu), a przydałby się także dobry odtwarzacz nagrań. Nie lubię instalować dużo oprogramowania na komputerze, a ten program 2w1 - po prostu poezja! Bardzo chcę licencję na ten program, bo wiem, jak ciężko znaleźć dobry soft, który spełnia moje oczekiwania. Nie ma niestety darmowego odpowiednika o takiej jakości.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich, a w szczególności admina.
Wiktor
Pierwszy raz tutaj przeczytałem o tym odtwarzaczu. Pierwsza myśl była taka, że to po prostu jeden z wielu odtwarzaczy wideo i tylko nie wiedzieć czemu komercyjny?
To skłoniło mnie do wypróbowania tego softu i jestem w szoku. Niesamowita sprawa. Nie sądziłem, że w kwestii odtwarzaczy jeszcze coś można wynaleźć.
Mam trial i chętnie bym przejął klucz licencyjny
Wygram nie wygram,ale spróbować wartdtwarzacz dopracowany i niewysypujący się przy odtwarzaniu.Wreszcie było by można spokojnie pooglądać filmy,bez stresu i obawy czy podoła.
Słyszałem, wiele pozytywnych i dobrych opinii, na ten program.
Aktualnie korzystam z programu Media Player Classic Home Cinema, i na dzień dzisiejszy jest on niewystarczający, na moim laptopie strasznie chodzą filmy HD (mimo iż jestem po formacie), dlatego jeśli mógłbym prosić, to bardzo proszę o wybranie mnie. Lecz decyzja, będzie należała do Państwa.
Chciałbym wygrać ponieważ, jak wyżej już wielokrotnie wspomniano program jest fajny i bardzo mi się podoba . . Poza tym jest całkiem użyteczny i przydałby się !!
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.