Odtwarzacz Splash PRO EX potrafi płynnie odtworzyć pliki 1080p na moim dość leciwym laptopie, druga rzecz dlaczego bym chciał go mieć to jego prostota i brak niepotrzebnych wodotrysków.
Pozdrawiam.
Splash Pro EX to odtwarzacz którego potrzebuję. Dlaczego? Powodów jest kilka a do najważniejszych należą (lub inaczej co mi się w nim podoba):
- jest prosty w obsłudze
- lekki dla systemu
- jest od razu gotowy "do spożycia" - większość formatów jest przez niego obsługiwana
- funkcja oszczędzania energii
- polepszanie płynności i barwy oglądanych materiałów (to najbardziej w nim cenię)
Jest jednym z programów, które naprawdę się przydają.
Świetny odtwarzacz filmów posiada funkcję EcoMode, pozwalającą w prosty sposób ograniczyć zużycie energii w przenośnych komputerach (według zapewnień twórcy pozwala to wydłużyć nawet o 40% czas odtwarzania filmu).
Ma to czego inne tego typu softy nie mają a w wersji PRO dodano opcję tworzenia zrzutów ekranu, organizowania plików wideo w listy, dodatkowe tryby dźwięku (przestrzenny, 7.1, SPDIFHDMI) oraz zaawansowany mechanizm zarządzania energią.
Czyli Splash PRO EX to cudo , które trzeba mieć .
Jednym słowem biorę udział w tym zacnym konkursie !
Właśnie szukam dobrego i fajnego odtwarzacza do filmów, czytałem wiele opinii o różnych odtwarzaczach i ten najbardziej odpowiada moim oczekiwaniom i mam nadzieję, że go wygram!!
Do tej pory korzystałem z darmowej wersji tego programu i jestem z niej
bardzo zadowolony. Jednak teraz chciałbym się przesiąść na jego
mocniejszą wersję.
Ten program posiada wszystko co jest potrzebne do komfortowego oglądania filmów (wbudowane kodeki, przyspieszenie sprzętowe, opcje do poprawy detali, kolorów, jasności i płynności), nie zabrakło również opcji do konwersji i podstawowej edycji wideo. Okno programu jest dobrze przemyślane, przez co jest bardzo ergonomiczne. Chętnie wymienię mojego VLC na ten cud polskiej myśli technicznej
Do tej pory nie wiedziałem, że taki player istnieje. A teraz pliki *.mkv tylko na nim wyglądają dobrze
Gdyby tak do szczęścia trafiła się jeszcze wersja PRO, no to ... byłby miodzik
Chciałbym wygrać owy program, ponieważ jest to nasz rodzimy produkt a naszych trzeba wspierać( prócz ArcaBita) Poza tym jest to bardzo dobry odtwarzacz , który posiada bardzo przydatne funkcje , oprócz tego jest lekki dla systemu, posiada bardzo przejrzysty, prosty interfejs , z pewnością spełnia swoje zadania. Dzięki za konkurs.
Ii would like to win it as Spllash PRO EX is able to play all recent formats, including all HD formats.
It is light on resources, stable, and does not require any extra codecs.
The interface is easy to use & understand. The EcoMode helps in reducing power consumption, hence more battery time for my laptop.
It also has a decent Video Converter, which supports many output file formats.
Standardowo znalazło się dziwadło w postaci usera/userów którzy chcieli zwiększyć swoje szanse zakładając kilka kont, więc dla nich przesyłam serdeczne pozdrowienia
Została mi jeszcze 1 licencja na Splasha więc mogę zaraz zrobić konkurs jak chcecie.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.