KONKURS - Splash PRO EX

cosme

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Please count me in, I want to win Splash PRO because it's the only player that can play HD videos on my PC without lagging.
Thanks

radj

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Odtwarzacz Splash PRO EX potrafi płynnie odtworzyć pliki 1080p na moim dość leciwym laptopie, druga rzecz dlaczego bym chciał go mieć to jego prostota i brak niepotrzebnych wodotrysków.
Pozdrawiam.

A

Anonymous

Korzystam z darmowej wersji tego programu i naprawdę jest świetny. Bardzo chciałbym wygrać wersję PRO EX, która jest jeszcze lepsza.

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Splash Pro EX to odtwarzacz którego potrzebuję. Dlaczego? Powodów jest kilka a do najważniejszych należą (lub inaczej co mi się w nim podoba):
- jest prosty w obsłudze
- lekki dla systemu
- jest od razu gotowy "do spożycia" - większość formatów jest przez niego obsługiwana
- funkcja oszczędzania energii
- polepszanie płynności i barwy oglądanych materiałów (to najbardziej w nim cenię)
Jest jednym z programów, które naprawdę się przydają.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Świetny odtwarzacz filmów posiada funkcję EcoMode, pozwalającą w prosty sposób ograniczyć zużycie energii w przenośnych komputerach (według zapewnień twórcy pozwala to wydłużyć nawet o 40% czas odtwarzania filmu).
Ma to czego inne tego typu softy nie mają a w wersji PRO dodano opcję tworzenia zrzutów ekranu, organizowania plików wideo w listy, dodatkowe tryby dźwięku (przestrzenny, 7.1, SPDIFHDMI) oraz zaawansowany mechanizm zarządzania energią.
Czyli Splash PRO EX to cudo , które trzeba mieć .
:)
Jednym słowem biorę udział w tym zacnym konkursie !

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
Chciałbym wygrać ponieważ program oferuje bardzo pomysłowe i polepszające oglądanie funkcje.

A

Anonymous

Właśnie szukam dobrego i fajnego odtwarzacza do filmów, czytałem wiele opinii o różnych odtwarzaczach i ten najbardziej odpowiada moim oczekiwaniom i mam nadzieję, że go wygram!!

A

Anonymous

Do tej pory korzystałem z darmowej wersji tego programu i jestem z niej
bardzo zadowolony. Jednak teraz chciałbym się przesiąść na jego
mocniejszą wersję.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Ten program posiada wszystko co jest potrzebne do komfortowego oglądania filmów (wbudowane kodeki, przyspieszenie sprzętowe, opcje do poprawy detali, kolorów, jasności i płynności), nie zabrakło również opcji do konwersji i podstawowej edycji wideo. Okno programu jest dobrze przemyślane, przez co jest bardzo ergonomiczne. Chętnie wymienię mojego VLC na ten cud polskiej myśli technicznej :ok

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Do tej pory nie wiedziałem, że taki player istnieje. A teraz pliki *.mkv tylko na nim wyglądają dobrze :dziwak
Gdyby tak do szczęścia trafiła się jeszcze wersja PRO, no to ... byłby miodzik :dziękuję

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Witam,

Chciałbym wygrać owy program, ponieważ jest to nasz rodzimy produkt a naszych trzeba wspierać( prócz ArcaBita) :szydera Poza tym jest to bardzo dobry odtwarzacz , który posiada bardzo przydatne funkcje , oprócz tego jest lekki dla systemu, posiada bardzo przejrzysty, prosty interfejs , z pewnością spełnia swoje zadania. Dzięki za konkurs. :ok

k1ub2a

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam,
Chciałbym wygrać ten program, ponieważ jest on profesjonalnym, a przy tym bardzo lekkim odtwarzaczem wideo. Pozdrawiam.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for the giveaway.

Ii would like to win it as Spllash PRO EX is able to play all recent formats, including all HD formats.
It is light on resources, stable, and does not require any extra codecs.

The interface is easy to use & understand. The EcoMode helps in reducing power consumption, hence more battery time for my laptop.

It also has a decent Video Converter, which supports many output file formats.

Appreciate if u could count me in this giveaway.

Thanks,
Grr

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29937
Miasto
Trololololo
Temat zamykam, wyniki dziś lub jutro :dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29937
Miasto
Trololololo
Ok, wyniki konkursu na Splash PRO EX
r1Elp.png

Wygrali
k1ub2a
SE7EN

Licencje wyślę zaraz na PW wraz z informacją.

Standardowo znalazło się dziwadło w postaci usera/userów którzy chcieli zwiększyć swoje szanse zakładając kilka kont, więc dla nich przesyłam serdeczne pozdrowienia :fakolec :p :szydera

Została mi jeszcze 1 licencja na Splasha więc mogę zaraz zrobić konkurs jak chcecie.

Do góry