Proszę i mnie liczyć w wyścigu o ten fajny software !
Total Commander to bardzo dobry menadżer plików i jest to prawdziwy kombajn mający w sobie multum różnorakich funkcji !
Nigdy nie miałem tego typu programów,bo uważałem,że nie bardzo mnie one się przydadzą.
Zmieniłem jednak zdanie po przeczytaniu opisu możliwości tego programu dokonanego przez naszego Szefa-Oxygen Thiefa.
Zatem zgłaszam swój udział w konkursie,by wygrać ten program.
Jeśli nie wygram to też będzie ok.
Życzę szczęścia innym Czytelnikom w losowaniu.
Klonów TC jest wiele ale oryginał to program wyjątkowy i niepowtarzalny, wzbogacony o kilka dodatkowych wtyczek staje się wszechstronnym narzędziem, dlatego warto go mieć.
Po prostu rewelka, każdy inny menadżer się chowa ze wstydu że mu do pięt nie dorasta ! a słowa niektórych że ma przestarzały wygląd to mówię : to nie choinka by świeciła...Po prostu chce go mieć.
Korzystałem do tej pory z klonów TC, ale oczywiście największą stabilność i funkcjonalność oferuje zawsze pierwowzór, dlatego chętnie otrzymałbym licencję tej aplikacji.
To bardzo dobry i jak dla mnie niezastąpiony menadżer plików. Testowałem go wiele razy, ale nigdy nie miałem pełnej wersji.
Mam nadzieję, że tym razem się uda !!!
Program Total Commander jest to bardzo wygodny menadżer plików, posiada sporo skrótów klawiszowych oraz różnych funkcji, które na codzień są przydatne. Ten menadżer plików posida również duży zbiór wtyczek, które dzielą się na 4 kategorie: WCX, WFX, WLX, WDX. Kożystam z wersji 7.55a testowa (shareware, czyki do kupienia) i jestem z niego bardzo zadowolony, dlatego biorę udział w tym konkursie aby uzyskać pełną licencję tego programu.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.