! Konkurs ! - Total Commander - ! Giveaway !

Status
Zamknięty.

Jacu

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
"W prostocie kryje się moc". Jeżeli chodzi o TC z założenia jest bardzo prosty a zarazem bardzo mocny. Pozdrawiam

georges

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Program Total Commander jest najlepszym menadżerem plików dostępnym na rynku. Ułatwia życie użytkownikowi oraz nie obciąża systemu, idealny program jak dla mnie.

A

Anonymous

Hi,
Thanks for this giveaway (and for the heads-up also)! ;)
I'm impressed, already four pages! This is my favorite file manager ever, wish i had a licence, i love it's flexibility, extensibility, the power of it's features, it's everything Windows Explorer should be!
Wish i win, it's most useful to me! Cheers!

cyplon

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
TC pokazuje jak w prosty sposób mozna obsługiwać wiele funkcji dostępnych w systemie.
Pecet bez zainstalowanego TC to złom !!

wojloz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Jest to niezastąpiony menager plików. Chciałbym go mieć na własność :)

myszka557

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym Total Commandera, bo to najlepszy menadżer plików
i zawsze chcialem go miec

kpw

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
mam jedną licencję, a kilka komputerów i chętnie bym zmienił proporcję zdobywając lickę na ten świetny program.

casoni

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
chciałbym go wygrać to może moja żona miałaby łatwiej - może nie będzie mnie co chwila wołać

pajky

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Używam wersji Trial, bo jest dobry w codziennym użytkowaniu. Podgląd, dekompresja, kopiowanie.... Program przydał by mi się w wersji full.

Canaris

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Total Commander to pomimo tego, że nieco przereklamowany ale mimo wszystko dobry menadżer plików. Posiada przejrzysty interface, funkcje ułatwiające pełne zarządzanie posiadanymi zbiorami plików i (co szczególnie dla mnie istotne) zintegrowanego klienta FTP. To wszystko składa się na wygodę i komfort użytkowania tej aplikacji. I przyznam szczerze, że jedną licencją na własność bym nie pogardził:)))

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Powtórzę raz jeszcze..Uhh..nareszcie_ może wreszcie się uda ! Dzięki Waszej inicjatywie wygrać ten program, bo jadę na jakiś „klonach” ale gdzie im tam do oryginału. Program jak widać gości na wielu kompach a gdyby był troszkę tańszy to byłby na każdym kompie.Niesamowicie poręczny w zarządzaniu w codziennej pracy z plikami a w połaczeniu z wtyczkami to kombajn….trzymam kciuki i gratuluję przyszłym zwycięzcom!

luki310

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Od czasu gdy jestem "legalny" właśnie tego programu brakuje mi najbardziej. Pragnę go mieć

Zoriel

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Hello, what a great Promotion :)
I would like to win a TotalCommander License because its the best File Manager i can think of.
I have been introduced to it around 10 Years ago and it has been getting better and better :)

Status
Zamknięty.
Do góry