Konkursy ! /Giveaways Wise Folder Hider Pro

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30608
Miasto
Trololololo
Gratulacje :ok

Trane

Świeżak
Reakcje/Polubienia
8
@sheriff przede wszystkim podziękowania za zorganizowanie konkursu.
Nie brałem w nim udziału bo testowałem program u siebie pod Wine i w tej wersji którą miałem, mogłem bez problemu znaleźć ukrywane pliki. Mam nadzieję, że ci którzy wygrali ten program, będą z niego zadowoleni, czego im oczywiście życzę. :ok

Też przetestowałem jak działa ten program i faktycznie, po zabotowaniu z jakiegoś liveCD pliki i foldery ukryte przez ten program były widoczne.

Na problem zwrócił uwagę jakiś user na stronie producenta - cyt.:
This program is a joke. All the hidden files/folder/unit can be searched and viewed with files explorer different than Window´s. Only hide if you use the Windows Explorer. Don´t waste your time with this junk program.
Na co mu odpowiedziano:
It is a bug of previous version, the latest 4.16 has fix it. Please try it again. If you need higher protection, you can upgrade and try Encryption function. Thanks.

Czyli może to być błąd wcześniejszej wersji 4.16. Aby uzyskać skuteczne szyfrowanie trzeba uwzględnić te informacje:
To encrypt files, you need to create an encrypted partitioned drive first, then drag and drop your files and folders to the encrypted drive. The files and folders will be hidden and encrypted after you close the program. With its great protection, others will not be able to open, read, modify, delete, move, copy the encrypted files and folders, or even not be able to see them.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Ci co nie wysłali mi swych danych maja czas do Poniedziałku do 9 rano. Po tym czasie wyśle dane do producenta i uznam spóźnialskich za rezygnujących z nagrody z powodu braku danych .

Dane dla firmy wymagane od zwyciezców user names and mail addresses po zakończeniu konkursu

Company data required from winners of user names and mail addresses after the contest ends

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Wiem, że już po konkursie...Ale jeśli nie zgłoszą się zwycięzcy i organizatorowi zostaną kluczyki, to chętnie przyjmę jeden...

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
mavio czy czytałeś ostatni mój wpis :

Dane dla firmy wymagane od zwycięzców user names and mail addresses po zakończeniu konkursu

Od ciebie też takich danych nie dostałem na pw . Gdybym je miał bym wysłał je bo 2 osoby nie dostarczyło mi swych danych na czas . Co skutkuje wedle konkursowego regulaminu rezygnacja z nagrody .

Proszę czytać regulaminy konkursu i wpisy organizatorów . A unikniecie rozczarowania że ktoś czegoś nie doczytał dokładnie i został zdyskwalifikowany za brak czegoś wymaganego .

w kwestii informacyjnej - dane zostały przekazane producentowi oprogramowania

cwaniak z pekałesu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
120
licka doszła, program zainstalowany i działa bez zarzutu...
dziękuję jeszcze raz Konkurs, pozdrawiam organizatora...
miłego dnia

Do góry