i feel that the fact that it protects against exploits of zero-day browser and application vulnerabilities, would be the most favorite feature of Malwarebytes Anti-Exploit premium .
Thank you for the competition!
Uwielbiam oprogramowanie firmy Malwarebytes - już parę razy uratowało mój system - nawet wersje free, które działają jako bierne skanery są rewelacyjne. Polecam
It is very light and uncomplicated program. Perfect as a supplement to other security software. My favorite feature is Application Behavior Protection. Thanks for the contest
Dziękuję za ten konkurs!
Moja ulubiona funkcja tego programu to zabezpieczenie przeglądarek internetowych takich jak Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera.
Chciał bym podziękować za konkurs ,mam już jeden program tej firmy i spisuje się znakomicie. Z chęcią go zainstaluje na moim komputerze jako znakomite uzupełnienie antywirusa.
Witam .
Używam już jakiś czas w wersji darmowej i działa bardzo dobrze.
Szybki , lekki i mam nadzieje skuteczny jak inne produkty od Malwarebytes .
Chętnie przetestuję wersję premium .
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.