Konkursy ! Private Internet Access VPN

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2617
Miasto
Kraków
Bardzo dobry VPN z dużą bazą serwerów w każdym "zakątku" świata. Dużo opcji zabezpieczających połączenie czyni PIA bardzo dobrym narzędziem chroniącym naszą prywatność. Chętnie spróbuję szczęścia w konkursie. Wielkie dzięki organizatorowi oraz darczyńcy za licencję.
:hi

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Chciałbym też spróbować szczęścia w tym konkursie bo najlepszym sposobem aby chronić swoją prywatność w dostępie do Internetu byłoby właśnie posiadanie Private Internet Access VPN.
Aby chronić moją prywatność, usługa oferuje bezpieczną ochronę przy przeglądaniu zawartości internetu, szyfruje połączenie i zapewnia anonimowy adres IP, aby chronić moją prywatność i tożsamość .

Sakha

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Tu i Tam
Dużo korzystam z tego typu udogodnień i im większa liczba serwerów tym jest lepiej ,a jeszcze lepiej jak są to serwery rosyjskie a tu takie się znajdują .Więc tym bardziej się piszę o ile mogę zważywszy na małą liczbę postów i krótki staż na forum :( .Chciałbym też podziękować organizatorowi angellomichel387 :dziękuję jak i sponsorowi licencji na program Pani Paulina Lifanava :jezyk

destruktor13

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dobry VPN z masą serwów.Na chwile obecną nie mam żadnej licki :( do tego typu softów ,więc się zgłaszam.

3

3e6-16hn

PIA is one of the VPN I tried. I am using this VPN for torrenting and bypassing websites which ae not available in my country. Thanks!

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Duży wybór serwerów i ochrona prywatności - to najważniejsze cechy dla których startuje w tym konkursie :)

Dziękować za nagrody :hi

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Ciekawy serwis zapewniający szyfrowanie połączenia z internetem. Wiele krajów i liczba IP.
Wszystko to sprawia, że serwis ten może być bardzo użyteczny do codziennego korzystania z internetu.

Dziękuję angellomichel za konkurs! :dziękuję

A

Anonymous

Needed VPN to enjoy total surfing experience and to be secured in browsing.
Also needed from ever growing internet threats and to maintain security and privacy and freedom.
Thanks for the awesome giveaway!

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
104
Ten VPN zapewnia duzy wybór serwerów, szyfrowane połączenia.
Pomaga chronić prywatność w necie.
Dzięki za konkurs.

Mariusz1974

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
1
mi bardzo by się przydał taki program vpn dużo serfuje i chciał bym być anonimowy
dziękuje za konkurs

SKIBA

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Przetestowałbym PIA VPN, ale chyba nie może być w systemie nie więcej jak 1 program VPN. :scratch

PS. Jak z prędkościami w PIA VPN, na dobrym poziomie?

A

Anonymous

hello. I want to win in order to surf the web anonymously. Thanks, count me in please. :guma

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
61013
Dzięki za tak zacny konkursik , za klika dni mi się kończy licencja na ten wspaniały program Private Internet Access VPN.
Cóż mogę napisać używając go przez roczek, że programik spisuje się bez problemowo a na dodatek nie spowalnia
łącza internetowego i daję nam bezpieczeństwo w sieci ,dlatego biorę udział w tym konkursie ....

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Ja korzystam z VPN-a firmy Astrill i to już kolejny rok w rozszerzonej ofercie. Chętnie zapoznam się z nim na drugim lapku i przygarnę jeśli okaże się dobry, lepszy od mojego.

Do góry