Ale jest jeszcze opcja zapłaty przy odbiorze i sprawdzenia sprzętu w obecności kuriera.Dlatego pisałem nie polecam Allegro
Może się czepiam.
Sprzedawca ma bogatą ofertę a tylko 17 transakcji, wszystkie z tego miesiąca i wszystkie na drobiazgi.
Nie wiem czy bym zaryzykował.
Koledzy zwrócili uwagę na istotne rzeczy, to powinno dać do myślenia. (Mała dygresja: ograniczenie historii komentarzy do ostatnich 12 miesięcy przez Allegro, to jedna z największych głupot tego serwisu. Moim zdaniem mocno ograniczyła możliwość sprawdzenia sprzedawców, a przez to moje zaufanie do transakcji w serwisie spadło.) Oczywiście możesz skorzystać (a właściwie imo musisz w tej sytuacji) z opcji płatności "Przesyłka kurierska pobraniowa" i nie ma co się zastanawiać, czy nie szkoda 45 pln. Właściwie ten wybór ogranicza ryzyko do minimum.W dodatku na stronie ich sklepu nie ma żadnego produktu do kupienia.
Oj Tam oj Biednie to wygląda, bo cały zysk jest inwestowany w firmę@spamtrash, żeby śledztwo było kompletne trzeba było zajrzeć jeszcze do Gdańska naZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!iZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!![]()