Leawo Region-Free Blu-ray Player za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30911
Miasto
Trololololo
Want to get the best and free media player to watch all kinds of movies on your Windows 8 computer? Now, we are giving away the 50,000 users tested Blu-ray player software as totally free gift. See what it could do for you:

Free Region-free Blu-ray player to play back Blu-ray discs without quality loss;
Free media player to play back DVD, video (up to 1080P included) and audio on Windows;
Allow adjusting subtitles and audio tracks, even loading external subtitles is at will;
Deliver amazing audio enjoyment with support of DTS-HD Master audio and DTS-5.1 audio playback

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

rohflesh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Dolny Śląsk
To pierwszy soft - nie licząc Play Memories Home (od Sony), który płynnie odtwarza filmy z mojej cam - m2ts. na
samsung rf 711.
Polecam. Jedyny problem że instalator przy okazji ładuje jakieś szity - PC Buckup, Selectionlinks itd. Oczywiści Bitdef też wariuje...krzyczy że go potentialy malicious atakuje: tzn selectionlinks, ale tak to jest z darmówkami... coś za coś.
Może ma ktoś czystego .exe ? :)
Podziekowania za wstawkę :ok

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Pobierałem ze trzy razy. Za każdym trial!. 30 dni i finito!. Czy to znaczy, że właśnie ja jestem debilem?...

tom14

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
wlodeusz napisał:
Pobierałem ze trzy razy. Za każdym trial!. 30 dni i finito!. Czy to znaczy, że właśnie ja jestem debilem?...
Musisz zostawić swoje dane i opinie o programie, serial dostaniesz na aadres mail. Program jest po polsku wystarczy zaznaczyć w ustawieniach.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Tom-ku14 serdecznie dziękuję. Dopiero przyszło mi do głowy, po przeczytaniu zjechać na dół strony, do rejestracji.

Do góry