Legalny WinRAR za 2$

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo
W sumie można sprawdzić czy są jakieś ograniczenia, jak ktoś kupił i dostał już plik rarreg.key to niech go podejrzy notatnikiem i sprawdzi czy jest tam coś napisane o wersji np: 4.20 czy 4.XX

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo
Więc jednak to licka na wersję, u mnie nie ma nic na temat wersji.

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
136
Miasto
Wrocław
W sumie licencja na jedną wersję może być, tylko pytanie na jaki okres czasu jest ta licencja.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo
Licencje są dożywotnie, tylko w tym przypadku nie zaktualizujesz do nowszej.Warto by ich zapytać czy czasem ta licencja nie pozwala na aktualizację do wersji np:4.99.Czyli mniejsze aktualizacje dostępne ale główne już nie.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
No kurna, mac za czym żeś się tak oglądał? przecież byłeś :lanie

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
It is very strange for me this discussion, Everybody knows that the license of Winrar is 29$ and they are giving you it for only 2$ and you want a lifetime license. Please, be more serious. 2$ is the price of an ice-cream. :szydera
Anyway, you can use this version 4.20 for lifetime.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
pss,ja zdążyłem dla siebie kupić
Dobre i to :ok
Szkoda mi użytkowników którzy z różnych powodów nie mogli się dowiedzieć i skorzystać z tej promocji - o czym na pewno będą świadczyć wieczorne czyt. późniejsze wpisy.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo
caxton napisał:
It is very strange for me this discussion, Everybody knows that the license of Winrar is 29$ and they are giving you it for only 2$ and you want a lifetime license. Please, be more serious. 2$ is the price of an ice-cream. :szydera
Anyway, you can use this version 4.20 for lifetime.
:mistrzunio :Full zadowolony

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Widać dopiero po moim :k...... któryś z adminów zauważył te wypociny horneta i je usunął, gratuluję refleksu. :gwizdek

P.S. caxton be tough!

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Czy płacąc za rara w którymś ze sklepów internetowych 138 pln otrzymałbym wersję z możliwością aktualizacji? W ofertach piszą, że licencja jest na daną wersję, a płacić trzeba grubo ponad 2$! Więc ja jednak skorzystałem z tej okazji. Dziękuję zatem za info o tej promocji !!

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Czy płacąc za rara w którymś ze sklepów internetowych 138 pln otrzymałbym wersję z możliwością aktualizacji? W ofertach piszą, że licencja jest na daną wersję, a płacić trzeba grubo ponad 2$! Więc ja jednak skorzystałem z tej okazji. Dziękuję zatem za info o tej promocji !!
Z tego co się orientuję to kupisz licencję LT tylko subskrypcje masz na wszystkie wersje z czwórką z przodu, czyli 4.xx :hippie

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo
Kurcze a mi się wydaje że żadnych zmian nie wprowadzali jeśli chodzi o licencjonowanie, czyli kupując winrara dostajemy dożywotnie aktualizacje.

Do góry