Legalny WinRAR za 2$

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Pozostaje napisać do supportu, lub czekać na wydanie nowej wersji - wówczas się wszystko wyjaśni :papież

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
... z WinRarem jest tak, można kupić licencję typu lifetime za sporą kwotę, lub na konkretną wersję np. 4.20 jeżeli dokupi się wsparcie przy składaniu zamówienia to można ją aktualizować przez okres wykupionego supportu np. przez 1 rok

t.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo
Kurde kurde więc widocznie coś zmienili, chyba skrobnę do nich i zapytam jak to jest.
If you have questions about sales and licensing please send your request to sales(at)win-rar.com. We are happy to provide support in English or German.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
pss napisał:
pss,ja zdążyłem dla siebie kupić
Dobre i to :ok
Szkoda mi użytkowników którzy z różnych powodów nie mogli się dowiedzieć i skorzystać z tej promocji - o czym na pewno będą świadczyć wieczorne czyt. późniejsze wpisy.

Amen!!! :D

A

Anonymous

Bizon napisał:
Widać dopiero po moim :k...... któryś z adminów zauważył te wypociny horneta i je usunął, gratuluję refleksu. :gwizdek
P.S. caxton be tough!
Ojejku Bizon czuję prawdziwą radość w Twoich słowach...to mi wygląda na jakiś : afekt :zawsty

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Zastanawia mnie jeden fakt:

"Licencja do korzystania z programu na jednym komputerze. Użytkownik nabywa jedną licencję, umożliwiającą mu korzystanie z programu WinRAR na jednym komputerze.

Prywatni użytkownicy mogą używać takiej licencji na dowolnej ilości komputerów będących w ich posiadaniu."

Czyli jako prywatny użytkownik mogę używać jednej licencji na wszystkich swoich komputerach?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo
tak możesz używać na wszystkich swoich PC.
Istnieją 2 podstawowe typy licencji:
Licencja na używanie na jednym komputerze. Użytkownik nabywa jedną licencję na używanie programu na jednym komputerze.

Użytkownicy prywatni mogą używać pojedynczej licencji na wszystkich należących do nich komputerach i urządzeniach mobilnych.

Do góry