Tak trudno napisać do nich i zapytać ?? Zamiast "otwierać spory"SKIBA napisał:W kluki se lecą, czy co. poczekam 24h i potem otworzę spór w Paypal o zwort pieniędzy lub dostarczenie klucza.
Wysłałem i jak narazie bez odzewu. Wyglada mi to na brak szacunku dla klienta. Poczekamy 24 h i zobaczymy.Hornet napisał:Tak trudno napisać do nich i zapytać ?? Zamiast "otwierać spory"SKIBA napisał:W kluki se lecą, czy co. poczekam 24h i potem otworzę spór w Paypal o zwort pieniędzy lub dostarczenie klucza.![]()
Dziwne, bo nieraz place za programy Paypalem i od razu mam klucz.Elvis_JXL napisał:@SKIBA a coś ty taki narwany? Poczekaj spokojnie a na pewno dostaniesz lickę. No i nie zapominaj, że oni są z USA chyba z Kalifornii a tam dopiero teraz rano jest![]()
Nie wiem, ale próbowałem się w ustawieniach zarejestrować program danymi do utworzonego konta i dane niepoprawne. Nie wiem, co jest grane, ale nie podoba mi się to. Narazie czekam.Elvis_JXL napisał:Nie jestem pewny ale tutaj chyba nie ma klucza tylko konto.
DZIĘKI OXYGENTHIEF.OXYGEN THIEF napisał:tu masz ich support
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
napisz do usera
Vlada
lub
VoodooShield
i będziesz miał rozwiązany problem, pamiętaj jednak że u nich inna strefa czasowa jest i nie siedzą 24h na forum.
![]()
atakuj ich firmowego maila , forum to forum a firmowy pewnie częściej cykają.SKIBA napisał:DZIĘKI OXYGENTHIEF.OXYGEN THIEF napisał:tu masz ich support
napisz do usera
Vlada
lub
VoodooShield
i będziesz miał rozwiązany problem, pamiętaj jednak że u nich inna strefa czasowa jest i nie siedzą 24h na forum.
![]()
Jednak poczekam i później do ni ja napisze. Musze się tam zarejestrować, bo nie mam tam konta.
Dobrze,że się udało z tą licką...bo widzę pewne luki w Twoim zabezpieczeniuSKIBA napisał:Moja konfiguracja zabezpieczająca PC: Norton Security, Malwarebytes Antimalware, Malwarebytes Antiexploit, Zemana Antimalware ( na żądanie ), ScureAPlus, Spybot Search And Destroy z antywirusem od Bitdefendera, Spyshelter Premium, IOBit AdvancedSystem Care Ultimate oraz IOBit Malware Fighter.
Właśnie niebawem konczy mi się licka na Advanced SystemCare Ultimate. Muszę kupić nową.Hornet napisał:Dobrze,że się udało z tą licką...bo widzę pewne luki w Twoim zabezpieczeniuSKIBA napisał:Moja konfiguracja zabezpieczająca PC: Norton Security, Malwarebytes Antimalware, Malwarebytes Antiexploit, Zemana Antimalware ( na żądanie ), ScureAPlus, Spybot Search And Destroy z antywirusem od Bitdefendera, Spyshelter Premium, IOBit AdvancedSystem Care Ultimate oraz IOBit Malware Fighter..
SKIBA napisał:Właśnie niebawem konczy mi się licka na Advanced SystemCare Ultimate. Muszę kupić nową.Hornet napisał:Dobrze,że się udało z tą licką...bo widzę pewne luki w Twoim zabezpieczeniuSKIBA napisał:Moja konfiguracja zabezpieczająca PC: Norton Security, Malwarebytes Antimalware, Malwarebytes Antiexploit, Zemana Antimalware ( na żądanie ), ScureAPlus, Spybot Search And Destroy z antywirusem od Bitdefendera, Spyshelter Premium, IOBit AdvancedSystem Care Ultimate oraz IOBit Malware Fighter..
![]()