Lista generatorów Premium

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Zainspirował mnie temat o generatorach premium do Turbobit. Jest taka fajna stronka, zawierająca codziennie aktualizowaną listę stronek generujących linki premium do znanych hostingów plików.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Najnowsze stronki znajdują się na samym dole.

Kilka uwag:
- stronka korzysta do przekierowań na inne z adf.ly, reklamowego potwora. Jeśli komuś przeszkadza czekanie 5 sekund, aby ją zobaczyć, a także klikanie w Continue, świetnym sposobem jest skrypt do Greasemonkey (działa od razu w Chrome, a po doinstalowaniu dodatku Greasemonkey w Firefox):

- wiele ze stronek pobierających plik za nas jako premium, a potem udostępniających nam link bezpośredni, działa tak, że po wklejeniu linka w pole do tego przeznaczone i kliknięciu Download, otwiera nam się nowa karta z reklamami, które trzeba klikać, by odliczyło nam 10 sekund i zaczęło pobieranie. Mnie nigdy to czekanie nie szło dalej, a zamknięcie karty w ogóle je resetuje, ale znalazłem na to sposób. Równo z kliknięciem w Download stukamy szybko przez około 3 sekundy w Esc na klawiaturze - wyskakująca karta jest aktywna, więc reklamy się nie załadują, a odliczanie zadziała i tak - gdy widzimy że nic się już nie ładuje na nowej karcie, wracamy do poprzedniej i czekamy na licznik.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30028
Miasto
Trololololo
pkolasa napisał:
Jeśli komuś przeszkadza czekanie 5 sekund, aby ją zobaczyć, a także klikanie w Continue, świetnym sposobem jest skrypt do Greasemonkey (działa od razu w Chrome, a po doinstalowaniu dodatku Greasemonkey w Firefox):

- wiele ze stronek pobierających plik za nas jako premium, a potem udostępniających nam link bezpośredni, działa tak, że po wklejeniu linka w pole do tego przeznaczone i kliknięciu Download, otwiera nam się nowa karta z reklamami, które trzeba klikać, by odliczyło nam 10 sekund i zaczęło pobieranie. Mnie nigdy to czekanie nie szło dalej, a zamknięcie karty w ogóle je resetuje, ale znalazłem na to sposób. Równo z kliknięciem w Download stukamy szybko przez około 3 sekundy w Esc na klawiaturze - wyskakująca karta jest aktywna, więc reklamy się nie załadują, a odliczanie zadziała i tak - gdy widzimy że nic się już nie ładuje na nowej karcie, wracamy do poprzedniej i czekamy na licznik.

Skorzystam z tego skrypciku, dzięki :D

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Ola napisał:
Co do stronki

to żaden z podanych tam linków nie działa. Przynajmniej u mnie, ale za skrypcik bardzo dziękuję
Ja korzystam z tego od kilku miesięcy i owszem, niektóre z góry nie działają, ale spróbuj te u dołu. One są najnowsze. Plus te z x przed nazwą nie działają według legendy.

tom14

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Jeśli macie problem z otwarciem stron to otwierajcie je w trybie prywatnym przeglądarki. Bez tego nie byłem w stanie otworzyć żadnej. :hi

Do góry