Zainspirował mnie temat o generatorach premium do Turbobit. Jest taka fajna stronka, zawierająca codziennie aktualizowaną listę stronek generujących linki premium do znanych hostingów plików.
Najnowsze stronki znajdują się na samym dole.
Kilka uwag:
- stronka korzysta do przekierowań na inne z adf.ly, reklamowego potwora. Jeśli komuś przeszkadza czekanie 5 sekund, aby ją zobaczyć, a także klikanie w Continue, świetnym sposobem jest skrypt do Greasemonkey (działa od razu w Chrome, a po doinstalowaniu dodatku Greasemonkey w Firefox):
- wiele ze stronek pobierających plik za nas jako premium, a potem udostępniających nam link bezpośredni, działa tak, że po wklejeniu linka w pole do tego przeznaczone i kliknięciu Download, otwiera nam się nowa karta z reklamami, które trzeba klikać, by odliczyło nam 10 sekund i zaczęło pobieranie. Mnie nigdy to czekanie nie szło dalej, a zamknięcie karty w ogóle je resetuje, ale znalazłem na to sposób. Równo z kliknięciem w Download stukamy szybko przez około 3 sekundy w Esc na klawiaturze - wyskakująca karta jest aktywna, więc reklamy się nie załadują, a odliczanie zadziała i tak - gdy widzimy że nic się już nie ładuje na nowej karcie, wracamy do poprzedniej i czekamy na licznik.
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Kilka uwag:
- stronka korzysta do przekierowań na inne z adf.ly, reklamowego potwora. Jeśli komuś przeszkadza czekanie 5 sekund, aby ją zobaczyć, a także klikanie w Continue, świetnym sposobem jest skrypt do Greasemonkey (działa od razu w Chrome, a po doinstalowaniu dodatku Greasemonkey w Firefox):
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!