Microsoft Office Professional 2010 do WYGRANIA

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Bez jaj, ja już straciłem nadzieje,że wygram. :D Kiedy nie losuję strzałka pada zawsze na tego facia niezależnie w którym miejscu koła zatrzymam. Nie to,że na pole faceta to w tym samym miejscu, nie wyżej ćwiartki nie niżej tylko w środek. Czy ją rozpędzę czy nie. No, może na samym początku miałem tylko 1 raz Free spina :D Macie to samo? :)

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Ja miałam jeszcze parę razy free spin, ale nigdy nie trafiłam na tę kobietę w lewym dolnym rogu, o wygranej nie wspominając :(

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
Jutro opiszę jak można brać udział w konkursie bez żadnych ograniczeń dziennych(można kręcić kołem przez cały dzień :D ). Jest to banalnie proste i wpadłem na to przez przypadek :) Ponieważ muszę sprawdzić czy ten trik będzie działał również jutro to proszę zainteresowanych o cierpliwość :D

Dla przypomnienia podaję link do konkursy :)
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Ja już od dawna nie bawię się w to bo szanse są praktycznie zerowe. W moim przypadku czasem miałem możliwość dwukrotnego kręcenia ( rzadko ), ale przeważnie tylko raz, od czego to zależy nie wiem :)

A

Anonymous

Likwis napisał:
Ja już od dawna nie bawię się w to bo szanse są praktycznie zerowe. W moim przypadku czasem miałem możliwość dwukrotnego kręcenia ( rzadko ), ale przeważnie tylko raz, od czego to zależy nie wiem :)
Ja nawet zapomniałem o tym :dziwak THX za przypomnienie :D

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
Likwis napisał:

Jeżeli będzie to działać również jutro to będziesz mógł kręcić cały dzień do momentu kiedy się nie wylogujesz z Facebooka. Kiedyś może się uda :D ale szanse wzrosną BARDZO.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Taki numer?? Dziwne,że Microsoft nie wpadł na ten kancik ,aż się dziwię :D

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30016
Miasto
Trololololo
To może przed jutrzejszą publikacją w dziale dla wszystkich zamieścisz info w dziale dla fąfli a my już tam sprawdzimy ( jutro oczywiście ) :D i jak będzie działać :cool: ( czyt: jak już zgarniemy swoje licki ) :dziwak to zamieścisz w dziale dla wszystkich :p

Kubala95

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Już wiem jak to zrobić, faktycznie banalne. Jak się raz zagra i nic nie wygra trzeba kliknąć "Next", potem cofnąć do poprzedniej strony guzikiem przeglądarki i będzie można zagrać jeszcze raz.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30016
Miasto
Trololololo
Co dziwne u mnie na FF nie działa ten sposób, a u innych tak.Więc grajcie i wygrywajcie. :D

Kubala95

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Tyle, że takie działania są niezgodne z regulaminem konkursu, tam wyraźnie jest napisane, że uczestnik jest uprawniony tylko do jednego "kręcenia" dziennie. Tak wygrany klucz byłby oryginalny, ale nie do końca legalny.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
maja limit do rozdania, ilez to juz razy kolo fortuny niebezpiecznie zblizylo sie do celu, co z tego, zawsze jakas sila go niechcacy popchnie nieco dalej lub przyhamuje przed. Trzeba miec szczescie nie w kreceniu ale w zalapaniu sie na ten limit wtedy gdy zapali sie zielone swiatelko i zaden niefart nie zadziala

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
destry5 napisał:
maja limit do rozdania, ilez to juz razy kolo fortuny niebezpiecznie zblizylo sie do celu, co z tego, zawsze jakas sila go niechcacy popchnie nieco dalej lub przyhamuje przed. Trzeba miec szczescie nie w kreceniu ale zalapaniu sie na ten limit i wtedy zapali sie byc moze zielone swiatlo.

Raczej tak jest,że są limity dzienne bo dziś w jedynym moim losowaniu cieszyłem się powoli,że zahaczy o zwycięską ćwiartkę koła a tu pod sam koniec przyspieszyło i minimalnie wskazówka przekroczyła ćwiartkę obok i przegrałem :)

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Bo to jest konkurs w tym stylu:

Do góry