Microsoft Office Professional 2010 do WYGRANIA

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Próbowałem wiele razy i wreszcie "wygrałem". Z kompa z XP SP3 /PC/ nie udawało mi się. Spróbowałem z lapka z Win 7 premium i pierwszy strzał trafiony. Dostałem "potwierdzenie", ale nie dostałem jeszcze klucza do programu. :?
Czekam jeszcze. Próbujcie - nie dziś, to jutro - sami patrzcie gdzie klikacie i gdzie się zatrzymuje, a następnego dnia korygujcie /jak trzeba/. Powodzenia i dajcie znać jak traficie ... ;)

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
Jak już @Kubala95 zdążył napisać sposób żeby grać bez ograniczeń jednego losowania dziennie należy:

1.Gramy jak zawszę i gdy nie uda się trafić na MS Office lub Free Spin to naciskamy przycisk "NEXT"
VLZV6.png

2.Pojawi nam się nowa strona.

pHGSF.png

3.Teraz w przeglądarce naciskamy przycisk powrotu do poprzedniej strony.

dpxyZ.png

Powinna pojawić się strona powitalna gdzie naciskając "OK" możemy ponownie zagrać.

9O25B.png

Powtarzając czynności opisane wyżej możemy grać ile razy chcemy.
Sposób działa na przeglądarce FF na innych nie sprawdzałem :D
Życzę powodzenia w losowaniu :D

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
u mnie to nie działa na FF5, wstecz odświeża stronę i wywala że już było losowane

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
FF 4.0.1 - wszystko OK! Można się "cofać" dowolną ilość razy :) Dałem sobie spokój po ok.15 min :| Oczywiście bez wygranej :( Ważne, że to działa :)

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
U mnie działa na FF 5. Próbowałem dziś z 50 dobrych razem zakręcić kółkiem i nic. Miałem w co 4 kręceniu Free Spina nic więcej. Bardzo małe se szanse wygrać jeżeli dziennie przeznaczają 10 licek a gra tysiące ludzi :)

Kubala95

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Na Operze też działa, aczkolwiek ten sposób ani nie jest do końca uczciwy, ani wcale nie zwiększa dużo szans. Wydaje mi się, że wygrana zdarza się w odpowiednich odstępach czasu i trzeba trafić. Najprostszy algorytm wskazywałby na to, że wygrana następuje co 16,8 godziny (16 godzin 48 minut). W takim przypadku pierwsza wygrana padłaby w poniedziałek o 16:48, druga we wtorek o 9:36 itd. Oczywiście według strefy czasowej organizatora konkursu.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
jak da się wstecz na tym "Share on Facebook" to przekierowuje ale na strone tą wcześniejszą
adU5N.jpg

a potem już tylko info Thanks for visiting today
specjalnie zainstalowałem opere 11.50 ale to nic nie zmienia :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30016
Miasto
Trololololo
Dzisiaj mi działa to "dodatkowe kręcenie"ale i tak po ok 15 minutach mi się znudziło.Podejrzewam ze MS i tak zabezpieczył się przed tego typu trikami :cry: więc pozostaje liczyć na szczęście.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
a trafiały ci się poza złymi też free spiny ?

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Dobra panowie,szanse są praktycznie zerowe. Togor chyba się w czepku urodził,że wygrał. :D Teraz znów pokręciłem z 20 min i trochę Free Spinów miałem, ale to nic nie da. Próbowałem na wszystkie sposoby, aż się na maksa rozpędzi ,albo od razu dawałem STop, i zatrzymywałem w w każdej części koła i nic . Nie ma reguły na wygraną , luk w grze nie ma. Trza mieć prze potężnego fuksa. MS nie da się w jaja zrobić :D

A

Anonymous

Raczej tak jak pisali inni, jak ma się wygrać to się wygra trzeba tylko wstrzelić się w odpowiednim czasie :D A kręcenie i dwa dni nic nie pomoże :)

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
wsytrzelic sie w odpowiedni czas to nie w odpowiednim momencie bo takiego tu nie ma, zatrzymanie kola niemal w tym samym miejscu nie powoduje ustawienia strzalki w podobnym punkcie, moze je dzielic inna czesc kola nawet po stronie przeciwnej. Jak ktos jest bardzo dobry w rachunkach to juz wie jak krecic - ta pani to policzyla ;-)

"raz na biliard lat" , szczescie tez zna swoja liczbe..
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

Nie o to mi chodzi :p - toć to chodzi o to że wchodzisz na FB kręcisz i wygrywasz bo w tej chwili licka miała być wygrana :D i nie ważne w jakim punkcie zatrzymujesz wichajster czy puszczasz po prostu miałeś wygrać i wygrałeś :p :D

Do góry