Microsoft Office Starter 2010 PL

koromysiel

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Czy mógłbym prosić o ponowne wrzucenie instalki PL. Z góry dzięki.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Udało się komuś może połączyć tego startera z Office Tab Free ,żeby działały karty ?
Nikt nie odpowiedział, więc chociaż nie używam MS Office i w związku Office Tab Free to mogę w zastępstwie polecić TidyTabs. Możesz używać w wersji portable i nie ma bata, żeby się nie dało. U mnie dla przykładu z WPS Office:
eqiUvds.png

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Jeszcze można korzystać z TaskSpace:

UIvjVQP.png

Też portable, jednak po wyłączeniu programu na Windows 10 pojawiają się bugi ze skalowaniem okien.

Najlepszy byłby pewnie Gruppy od Stardock (taki pierwowzór dla Sets z Windows 10), ale trzeba bulić..
Groupy_Sidebyside.jpg

• Lubię to
Reactions: yyy

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
427
Tidy tabs testowałem kiedyś ogólnie,ale jakoś mi nie podszedł i chyba nie do końca działał.Groupy też kiedyś sprawdzałem i dzialało to calkiem fajnie jednak szkoda mi kasy na kupowanie tego softu ,żeby używac tylko z jednym ograniczonym programem (na codzień używam apache office) już lepiej dopłacić i kupić pakiet object desktop ,albo jakąś używke pełnego offica na allegro :) Tak czy owak dzięki za info. W sumie jeszcze jedno pytanie mam do używających da się zmusić ten pakiet do instalacji w wybranym miejscu ,czy można instalować tylko w automacie?

mdula

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Już się robi.

Hej. Po pobraniu aktualizacji, program Office Starter 2010 przestał mi działać? I usunęłam wszystko, aby zainstalować na nowo. Niestety nie wiedziałam,że nie jest już dostępna online :(
Czy możecie ponownie udostępnić pełną wersję instalki Office Starter 2010 do pobrania?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29861
Miasto
Trololololo
Hej. Po pobraniu aktualizacji, program Office Starter 2010 przestał mi działać? I usunęłam wszystko, aby zainstalować na nowo. Niestety nie wiedziałam,że nie jest już dostępna online :(
Czy możecie ponownie udostępnić pełną wersję instalki Office Starter 2010 do pobrania?
Masz podane w poście usera @Grandalf :)

Do góry