Mietka zdanie o PZD

Status
Zamknięty.

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Mietek i Wacek
Gdzie rosną tak wielkie buraki? Pytam bo znajomy szuka dobrej gleby pod dzierżawę :piwko

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
No ładnie pojechał , ładnie ..zawsze mnie ciekawiło czy ludzie którzy tak ochoczo wyzywają innych na forach byliby zdolni do równie heroicznych czynów ( słownych i nie tylko) podczas realnego spotkania np w 4ry oczy :scratch :p...
Niech sobie chłopak ulży ..... :szydera

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Każdy pokazuje to co ma najlepsze:
kFN8gqy.gif

ZL3ggW0.gif

:hippie

A

Anonymous

Wacław napisał:
W każdej historii jest dużo prawdy i w tej też.Przynajmniej tak mi się wydaje z własnych doświadczeń na tym forum gdzie nie raz byłem obrażany i wyśmiewany z powodu mojego wieku :mad: .
Wacek-mylisz pojęcia :lanie nikt tutaj nigdy nie wyśmiewał się z powodu Twojego wieku,byłeś natomiast kilka razy dyscyplinowany przez starszych kolegów czy koleżanki a to dyscyplinowanie płynęło tylko z dobrego serca i troski o Ciebie.Dlatego zamiast się denerwować i utożsamiać ze swoim przyjacielem Mietkiem,powinieneś ładnie podziękować.
Co do Mietka to chociaż ma w swoim avku wielkiego filozofa Friedricha Nietzsche to chyba nie zapoznał się nawet pobieżnie z żadnym z jego dzieł :szydera bo gdyby to zrobił to by wiedział,że określenie : pedały nie ma w rzeczywistości wydźwięku : pejoratywnego :).Znam w Breslau kilku (jak to mówi Mietek) : pedałów i są to ludzie : inteligentni,oczytani i kulturalni.Jeśli chciałeś synku nas obrazić to trafiłeś przysłowiową kulą w płot.

A

Anonymous

tak czy siak chłopaczek na tym forum u większości jest totalnie spalony :gwizdek
może czegoś go to nauczy :lanie

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Nazwa portalu "DELETE" doskonale pasuje do wypowiedzi Wacka (kiedyś mianem Wacka określało się ....) . Zresztą nad czym tu dyskutować? DELETE ...

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
No cóż Mietek ja też mam o Tobie zdanie ale w przeciwieństwie do ciebie zachowam je dla siebie :scratch

A

Anonymous

Przeczyta nie pomyśli skomentuje... A jaka pewność że to on napisał ? Z jego komputera to mógł napisać każdy kto ma do niego dostęp ma przykład starszy brat dowcipniś.

A

Anonymous

Owszem nie pierwsza... druga "akcja" z Mietkiem.Chciałbym przypomnieć, że poprzednia została wyjaśniona.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30019
Miasto
Trololololo
Wacław napisał:
Owszem nie pierwsza... druga "akcja" z Mietkiem.Chciałbym przypomnieć, że poprzednia została wyjaśniona.

Wacław, co niby zostało wyjaśnione ??

A

Anonymous

No to że dał mu tą lewą lickę a sam nie wiedział ze jest lewa.Przeprosił i dał inną lickę.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30019
Miasto
Trololololo
Wacław napisał:
No to że dał mu tą lewą lickę a sam nie wiedział ze jest lewa.Przeprosił i dał inną lickę.
to straszne, pozostaje mi się tylko powiesić :p

A

Anonymous

Wacław nie bój żaby, OXY będzie tutaj duchem :D

Trochę zbaczamy z tematu, chyba najlepiej byłoby go zamknąć, kto miał coś do powiedzenia na ten temat to już powiedział

Status
Zamknięty.
Do góry