Mietka zdanie o PZD

Status
Zamknięty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30019
Miasto
Trololololo
Wacław to teraz ładnie zajmij się swoim nowym forum, pozdrów Mietka i życzę powodzenia, szczęścia i czego tam jeszcze chcecie na nowej drodze.Zapierajcie się ile tylko chcecie ale i tak będziecie tu wpadać, w końcu skądś musicie zrzynać info o promo :p
Oczywiście będziecie działać pod milionem innych nicków jak to wcześniej miało miejsce :p
Dyskusję z tobą uważam za zakończoną.

a jeszcze coś, jak kradniecie moje opisy to wypadało by podać info skąd podwędziliście. :szydera

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Uważam, że każdy może mieć swoje zdanie i wyrażać je publicznie. Trzeba jeszcze tylko mieć odwagę uczciwie się pod tym podpisać, a nie udawać kogoś innego lub zwalać winę na brata.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
To tylko życie. Psy szczekają, karawana ....
Pozostaje natomiast niesmak.
I ja, i wielu innych fajnych ludzi, wypowiadało się obok tego niemoty.
Obrzydliwością było być z tym czymś pod jednym szyldem PZD.

A

Anonymous

Aguarius napisał:
Uważam, że każdy może mieć swoje zdanie i wyrażać je publicznie. Trzeba jeszcze tylko mieć odwagę uczciwie się pod tym podpisać, a nie udawać kogoś innego lub zwalać winę na brata.

Tak każdy może mieć swoje zdanie, ale obrażanie ludzi nie jest oznaką tego, że ma się własne zdanie...
Na takie zachowanie szkoda słów. najbardziej mnie jednak śmieszy fakt, że gadają na użytkowników PZD, a jednak tutaj przesiadują, przecież to jest jakieś nienormalne

Szkoda słów na takie zachowanie, pokazali swoją prawdziwą twarz, tyle, dobrze wiedzieć

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Jeśli się kogoś obraża to tym bardziej należy mieć w sobie honor i odwagę podpisać się pod swoimi wypocinami, a nie udawać kogoś innego. Dwulicowość i obłuda na którą bierze obrzydzenie.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Dobra drodzy panowie i drogie panie, nie ma co się nakręcać, sprawa jest jasna, według mnie nie ma się czym przejmować , gorsze rzeczy widywało się na internecie i się żyło . Po co tak bardzo brać do siebie wypowiedź nastolatka? Każdy może pisać co mu się chce . Podobną treść widujemy na co dzień czy na onecie czy innych tego typu stronach. Niektórzy się bulwersują z tego powodu i tak tego nie zmienią, z głupoty trzeba się tylko i wyłącznie śmiać, będziemy zdrowsi . Jakbym przejmował się takimi bzdetami podobnego pokroju to bym w oddziale zamkniętym wylądował . Pełen luz, niech spływa jak po kaczce i będzie dobrze. To tylko świat wirtualny :ok

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65325
Podsumowując:Marsellus wykrył dobrze ukrytego wirusa i keyloggera(a po numerze ich poznacie).Teraz są w kwarantannie.

A

Anonymous

Po pierwsze nie miałem żadnego zadania na PZD po drugie to co napisane było na delete.4umer.pl nie było napisane przeze mnie a po trzecie Marsellus sam działał na naszym forum pod różnymi nickami więc mogę również dobrze napisać tak o Marsellusie
Podsumowując:Marsellus wykrył dobrze ukrytego wirusa i keyloggera(a po numerze ich poznacie).Teraz są w kwarantannie.

A

Anonymous

Mietek napisał:
Po pierwsze nie miałem żadnego zadania na PZD po drugie to co napisane było na delete.4umer.pl nie było napisane przeze mnie a po trzecie Marsellus sam działał na naszym forum pod różnymi nickami więc mogę również dobrze napisać tak o Marsellusie
Karwasz twarz...Mietek gdzieś Ty się wychowywał :scratch .Zero autorefleksji.Ogarnij się bo jak pójdziesz między ludzi to zginiesz :papież

A

Anonymous

Karwasz twarz...Mietek gdzieś Ty się wychowywał :scratch .Zero autorefleksji.Ogarnij się bo jak pójdziesz między ludzi to zginiesz :papież
co nie jasno się wyraziłem dla "Wielkiego syna Polonistki"?
Napisałem to ponieważ ja tego NIE PISAŁEM ale jak uważacie że to ja pisałem dobra niech wam będzie ... to że jest było pisane z mojego komputera nie oznacza że to ja pisałem mam siostrę i brata więc mógł ktoś z nich napisać.

A

Anonymous

waldemar1965 napisał:
Mietek napisał:
Napisałem to ponieważ ja tego NIE PISAŁEM ale jak uważacie że to ja pisałem dobra niech wam będzie ... to że jest było pisane z mojego komputera nie oznacza że to ja pisałem mam siostrę i brata więc mógł ktoś z nich napisać.
Mietek przeczytaj co napisałeś... to na początku :scratch
Napisałem źle chodziło mi o to że mogę tak samo o Marsellusie napisać tak jak ktoś tam up napisał o mnie "że jestem jakimś wirusem i miałem zadanie na PZD"(pierwsze słyszę że mam bądź miałem zadanie na PZD i ja tego za bardzo nie rozumiem,i dostałem już oskarżenie raz że jestem jakimś Galactiko czy jakoś tak z SG).Ja tego nie pisałem co Marsellus znalazł na delete.4umer.pl więc przepraszam za błąd.Tak jak wspomniałem wcześniej mam siostrę i brata ktoś z nich mógł to napisać ale prędzej mój brat dowcipniś ...

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Mietek napisał:
Mieciaczek, jak nie panujesz nad swoim kompikiem to masz przesrane i być może nawet wylądujesz w meksykańskim pierdlu a wiedz, że agawa potrafi zrobić w dupie niezłe spustoszenie (a wiem to od tych co zgrywali lepszych kozaków od ciebie)...co do marsellusa to zapodaj dowody, a tak w ogóle to idź się pomódl pod wieżą może cię ziomy w szlafrokach życiowo wyprostują. :hippie

A

Anonymous

Bizon napisał:
Mietek napisał:
Mieciaczek, jak nie panujesz nad swoim kompikiem to masz przesrane i być może nawet wylądujesz w meksykańskim pi***lu i wiedz, że agawa potrafi zrobić w du*** niezłe spustoszenie (a wiem to od tych co zgrywali lepszych kozaków od ciebie)...co do marsellusa to zapodaj dowody, a tak w ogóle to idź się pomódl pod wieżą może cię ziomy w szlafrokach życiowo wyprostują. :hippie
Co jakie dowody Marsellusa mam dać? Nie mam żadnych gdyż forum zostało skasowane(tzn będzie skasowane) a to on bo kumpel udostępniał na Shoutboxie link do jego forum i Marsellus wtedy pisał z nami na SB,parę minut później jakieś nicki na SB u nas na forum "Mandolina,Pomidorowa z kluchami i jakieś jeszcze z tym samym IP i sobie jaja robił.

Status
Zamknięty.
Do góry