Mondly Languages Premium za darmo

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12358
Miasto
Somewhere over the rainbow.
q_upzUX1.png

Mondly to aplikacja służąca do nauki języków obcych. Aktualnie w bazie jest około 33 różnych języków

Chcesz znać język obcy? A co powiesz na łatwą i przyjemną naukę języka, która zajmuje tylko kilka minut dziennie?
Czas, który spędzasz w samolocie, autobusie czy samochodzie najlepiej przeznaczyć na… doskonalenie znajomości podstaw języka obcego. Oferujemy najprostszy sposób na naukę w sytuacjach, w których często znajdują się turyści i osoby podróżujące służbowo.
Nasza aplikacja jest idealna dla osób, które chcą zacząć naukę języka od zera, ale jest skierowana także do studentów i emerytów, którzy chcą odświeżyć swoją znajomość języka. Pamiętaj, że nauka języka to ćwiczenie umysłowe. Mówienie w drugim języku to świetna zabawa i rozgrzewka dla umysłu. A dzięki naszej aplikacji przekonasz się, że nauka może cieszyć i odprężać.
CECHY:

Materiał zawarty w aplikacji obejmuje wszystko od pozdrowień i uprzejmych wyrażeń, aż po pytanie o drogę, meldowanie się w hotelu czy składanie zamówienia w restauracji. Są nawet rozdziały opisujące spotykanie nowych ludzi oraz wchodzenie do miasta nocą.

Poznasz ponad 5 000 słów i wyrażeń podzielonych na 500 lekcji oraz tematów poruszających wiele zagadnień, dzięki którym dowiesz się, jak::
złożyć zamówienie w restauracji bez pomocy tłumacza,
zapytać o drogę,
opowiadać o sobie oraz o swoich potrzebach i marzeniach,
wypożyczyć samochód, zameldować się w hotelu, podróżować bez przewodnika,
wyznać komuś miłość,
... i wiele więcej!
Google play

Aby otrzymać konto premium i tym samy dostęp do 33 języków musimy kolejno:

- Wejść na stronę
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
(koniecznie na komputerze)
- Zalogować się poprzez konto google (to samo co na urządzeniu mobilnym, na którym będziemy korzystać z aplikacji)
- Wejść do sklepu i podać kod:

(koniecznie pisane dużymi literami)
- Zainstalować aplikację na telefonie/ tablecie

- Zalogować się w aplikacji poprzez wcześniej utworzone konto
- Teraz tylko się uczyć :friends

krasnoludka

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam, kupiłam ostatnio PREMIUM, pakiet rodzinny, a teraz w telefonie na aplikacji już nie mam, straciłam pakiet, że muszę kupić lub przedłużyć płatność... a jak się loguje na komputerze przez przeglądarkę internetową, to pokazuje mi się, że mam PREMIUM. To dlaczego w telefonie nie mam? Nie wiem, co zrobić, aby był też PREMIUM w telefonie, gdyż naprawdę kupiłam. Próbowałam kilka razy wylogować się i zalogować się na aplikacji w tel, ciągle pokazuje mi się, tak jakby od nowa... no i jakieś oferty by kupić PREMIUM :/ Naprawdę nie wiem, co jest grane... Proszę o szybką odpowiedzieć. Będę bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję!

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1593
O ile dobrze temat chwytam, to masz nowa wersję na PC a w telefoniku problem z logowaniem? Może problem jest bardzo prosty - odinstaluj poprzednia wersje apki i zainstaluj nowa. ProForma wyłącz i włącz telefon i zainstaluj nowa apkę. Jeszcze przed odinstalowaniem wejdź w ustawienia - aplikacje - działające i odszukaj apkę - wyczyść dane (czasami może tylko to wystarczyć) - zatrzymaj apkę i odinstaluj. Jak nie ruszy to będziemy myśleć dalej.

Do góry