Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Tak - wrócić do wersji 56 lub jakiegoś wydania 52 ESR. Ja tam wolę przebudowaną i szybszą wersję 57 FF niż starsze wersje z niezmodyfikownymi do 57 dodatkami. Skoro developerzy nie przebudowali dodatków to.... tym gorzej dla dodatków.

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1592
Z tymi dodatkami aby zadziałały to chyba nawet do 55 trzeba wrócić. Nie wiem czy było już na forum ale jak tez mnie Lisek wk.... :) swoją modernizacją to trochę pokopałem po necie jak temat oszukać. Znalazłem coś ciekawego tj. przeglądarkę o nazwie lawlietfox. To nic innego jak Firefox w wersji portable ale z działającymi dodatkami. Mało tego ten nowy lisek zaciągnął mi wszystkie zakładki ze Speed Diala. Jakby co to linki poniżej:
wersja 32
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

wersja 64

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
427
Mozilla Firefox 57.0
32bit:

64bit:
Jak ktoś chce wypróbować nowego lisa bez nerwów i psucia zainstalowanego w wersji 56 i sprawdzić jakie dodatki nie będą działać i jak wygląda i działa 57 to polecam pobrać instalke z tego postu i wypakować ja 7zip np. na pulpicie i w folderze core odpalić plik firefox (zainstalowana wersja musi być wyłączona) :) Tym sposobem będziecie mieć zakładki i dodatki w wersji 57 nie psująć zainstalowanej 56 .

Ostatnia edycja:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29839
Miasto
Trololololo
Poczekajcie trochę z aktualizację do najnowszego Firefoxa, za jakiś czas wyjdą zaktualizowane wtyczki i będzie gitara.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29839
Miasto
Trololololo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29839
Miasto
Trololololo

yzrej

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
58
Zainstalowałem Firefox 57 i problem dalej istniał. Dopiero odinstalowanie SpyShelter Firewall i ponowne jego zainstalowanie pomogło. Temat uważam za zamknięty.
Pozdrawiam

Do góry