Mozilla Firefox 57.0
32bit:
64bit:
32bit:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
64bit:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
I większość dodatków poszła się :zlosc Jest jakiś sposób żeby ich Firefox nie wyłączał? Z góryMozilla Firefox 57.0
32bit:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
64bit:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Co należy zrobić, jeśli Firefox wyłączy zainstalowany dodatek?I większość dodatków poszła się :zlosc Jest jakiś sposób żeby ich Firefox nie wyłączał? Z góry![]()
Jak ktoś chce wypróbować nowego lisa bez nerwów i psucia zainstalowanego w wersji 56 i sprawdzić jakie dodatki nie będą działać i jak wygląda i działa 57 to polecam pobrać instalke z tego postu i wypakować ja 7zip np. na pulpicie i w folderze core odpalić plik firefox (zainstalowana wersja musi być wyłączona)Mozilla Firefox 57.0
32bit:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
64bit:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Często tak się u mnie zdarza po świeżej instalacji. Pomaga mi odświeżenie przeglądarki lub poczekanie na cała synchronizację konta.Jak sobie poradzić z tym problemem?
![]()
U mnie nie działa...jest przestawione ale widocznie Firefox nie przepuszcza... Wróciłem do 56Co należy zrobić, jeśli Firefox wyłączy zainstalowany dodatek?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Ten poradnik jest z 2009 roku więc nie dziwne że nie działaU mnie nie działa...jest przestawione ale widocznie Firefox nie przepuszcza... Wróciłem do 56
Drugi wiem, że starocieTen poradnik jest z 2009 roku więc nie dziwne że nie działa![]()
Zmienił się model wtyczek do Firefoxa i żadne zabiegi nic nie poradzą, trzeba czekać na aktualizacje od autorów wtyczek, niektórzy autorzy jakiś czas temu pisali nawet że nie będą uaktualniać wtyczek do tego nowego modelu.Drugi wiem, że starocieliczyłem, że pierwszy sposób pomoże
![]()