Nie ten. Profil jest chyba w AppData > Roaming o ile dobrze pamiętam.@Elvis masz na myśli: Program Files > Mozilla Thunderbird cały ten folder sobie skopiować czy gdzieś w środku jest profil?
Nie ten. Profil jest chyba w AppData > Roaming o ile dobrze pamiętam.@Elvis masz na myśli: Program Files > Mozilla Thunderbird cały ten folder sobie skopiować czy gdzieś w środku jest profil?
Potwierdź wyjątek na stałe.Przy okazji takie pytanie, może ktoś podpowie: kilkanaście razy dziennie wyskakuje mi w tb komunikat, że certyfikat nie jest zaufany i prośba o potwierdzenie wyjątku bezpieczeństwa. Dotyczy to serwera gmail. Potwierdzam i za chwilę wyskakuje to samo. Przy adresie serwera jest okienko: pobierz certyfikat. Niestety też lipa.
Oxy w tym właśnie problem, że potwierdzam ten wyjątek na stałe i nie ma efektu. Myślałem, że to może coś jest między współpracą Thunderb z Avastem. Przeszukałem neta i rzeczywiście ktoś miał taki problem, podał nawet rozwiązanie i ...... coś musi być innego. Posiedzę w weekend i pokombinuję.Potwierdź wyjątek na stałe.
Nie korzystasz czasem z jakiejś piaskownicy czy Programu typu Shadow DefenderOxy w tym właśnie problem, że potwierdzam ten wyjątek na stałe i nie ma efektu. Myślałem, że to może coś jest między współpracą Thunderb z Avastem. Przeszukałem neta i rzeczywiście ktoś miał taki problem, podał nawet rozwiązanie i ...... coś musi być innego. Posiedzę w weekend i pokombinuję.
Miałem kiedyś taki problem z wp.pl i przyczyną było przedawnienie certyfikatu. Po dwóch dniach to naprawili.Przy okazji takie pytanie, może ktoś podpowie: kilkanaście razy dziennie wyskakuje mi w tb komunikat, że certyfikat nie jest zaufany i prośba o potwierdzenie wyjątku bezpieczeństwa. Dotyczy to serwera gmail. Potwierdzam i za chwilę wyskakuje to samo. Przy adresie serwera jest okienko: pobierz certyfikat. Niestety też lipa.