Tomasz Bielski
Bardzo aktywny
Witam mam pytanie jaki polecacie darmowy menadżer do zarządzania i zabezpieczania haseł? Obecnie myślę o Sticky Password. Nie wiem czy jest coś lepszego, bezpieczniejszego?
Może po prostu nie wiesz, że ci wyciekły........SKIBA napisał
A ja polecam Lastpass. Używam go ponad 2.5 roku, w tym 1 rok w wersji Premium i jak narazie nie wyciekły mi żadne hasła
W dzisiejszym świecie wszystko możliwe. Ostatnio ktos włamał się na serwery Lstpass, ale haker miał dostęp tylko do haszy haseł, a nie do samych haseł. Dla bezpieczeństwa dość często zmieniam hasło główne, no i używam autoryzacji dwuetapowej + logowanie tylko z mojego domowego IP, czyli nie zalogujesz się z żadnego VPN, proxy, Tora czy innego gówna. Ae fakt, że 100% pewności nie ma.remool napisał:Może po prostu nie wiesz, że ci wyciekły........A ja polecam Lastpass. Używam go ponad 2.5 roku, w tym 1 rok w wersji Premium i jak narazie nie wyciekły mi żadne hasła
[advthumb]https://www.google.pl/#q=Lastpass+wyciek+hase%C5%82[/advthumb]
Steaganos ma też menedżer haseł. Może spróbuj jego.zefirek83 napisał:Dlatego nie wiem czy w takim LastPass warto dawać dane do logowania się do Mbanku? albo do innych arcyważnych stron..
Kurcze nie wiem bo powoli boli mnie głowa od przypominania sobie loginów i haseł do stron, programów itp.. I coś by mi sie przydało.
Do banku - to trzymam tylko w głowie.zefirek83 napisał:Dlatego nie wiem czy w takim LastPass warto dawać dane do logowania się do Mbanku? albo do innych arcyważnych stron..
Kurcze nie wiem bo powoli boli mnie głowa od przypominania sobie loginów i haseł do stron, programów itp.. I coś by mi sie przydało.
al_arsen napisał:
PainTrain napisał:al_arsen napisał:
Jeżeli można zapytać, co cię skłoniło do wybrania Enpass zamiast, np. KeePass albo LastPass?