Działa Ci już dłużej niż miesiąc, czy jest to konto promocyjne i po miesiącu trzeba wykupić przedłużenie bezpośrednio od Netflix?Na allegro ostatnio za 1,75 zł kupiłem konto i działa.
Nie widzę takich niskich cen, w tej chwili najtaniej to około 15złNa allegro ostatnio za 1,75 zł kupiłem konto i działa.
Co uważasz za kombinowanie i kręcenie?Jak jakaś firma zaoferowała muzykę za cenę paczki papierosów to i tak znajdzie się ktoś kto by chętnie tą firmę orżnął nawet za kilka złotych. Kombinowanie i kręcenie na wszystkie możliwe sposoby.
Polak potrafi![]()
Co uważasz za kombinowanie i kręcenie?
Jest firma, która oferuje abonament dla kilku osób płatny razem. Wiem, że kiedyś ludzie "sprzedwali" dostęp do swojego konta na Steam i usiłowali na tym zarabiać co było nieuczciwe, bo konto steam nie jest do sprzedawania innym tylko do własnego użytku. Natomiast jeśli działa firma, która z zasady oferuje abonament wspólny dla kilku osób i zamierzam uczciwie im (im, tj. spotify, a nie komuś z allegro) zapłacić za korzystanie z ich oferty to nie widzę w tym nic złego. Przeciwnie, zamiast szukać jak obejść, szukam legalnie skorzystać z ich oferty.
Jeśli miałeś na myśli supertanie oferty z Allegro, to uważam, że coś tu może być nie tak i wolę poszukać jak skorzystać ze wspólnego abonamentu.
O, to jest konkretna odpowiedź, dzięki. Pytałem wcześniej jak wygląda kwestia korzystania tak ze Spotify, teraz wiem, że powinienem zawęzić poszukiwania do osób 1) solidnych, żebym nie musiał płacić za kogoś, nie wiedziałem że to tak działa 2) z kręgu osób spod tego samego adresu, ale to na szczęście to jest dość szerokie (adres obecnego zamieszkania, zameldowania, współlokator z akademika) i może się udać. Firmie chyba chodzi o to, żeby ludzie zbierali się do płacenia wspólnego abonamentu, bo to jest dla nich pewniejsze źródło dochodu, bo ludzie w takiej grupie wzajemnie się pilnują, żeby regularnie płacić wspólnie.co do samego Spotify to "legalne dzielenie konta" ma miejsce wśród osób mieszkających pod tym samym adresem. W dodatku takie dzielenie też jest problematyczne bo opłatami będzie obciążana tylko jedna osoba i jaka jest pewność, że jakiś user z forum będzie się dokładał do opłat. Raz, drugi nie zapłaci i główny użytkownik będzie musiał płacić sam.
Przedmiotem Oferty nie mogą być [...] wszelkiego rodzaju kody, hasła, tokeny, klucze lub konta (dalej zwane łącznie "Kodami"), które umożliwiają wyłącznie nieodpłatny dostęp oraz skorzystanie z usług pozwalających na oglądanie oraz słuchanie na życzenie treści multimedialnych za pośrednictwem internetu w postaci tzw. video on demand np. Netflix, Showmax, HBO Go, Cda Premium, VOD.pl, Player.pl., za wyjątkiem kart podarunkowych lub voucher'ów, obejmujących Kody, które są dystrybuowane przez podmioty prowadzące oficjalną działalność w zakresie ich odsprzedaży, działające w ramach umów zawartych z Allegro.pl.