nitro PDF pro 7- konkurs/giveaway

A

Anonymous

Cześć :wariat

Do wygrania jest jedna (1) dożywotnia licencja na program Nitro PDF Pro v7.

20120301-u5ge-59kb.jpg

Zasady:
1. Napisz dlaczego chcesz wygrać program Nitro PDF i do czego jest on Ci potrzebny.
2. Komentarz w języku polskim lub angielskim.
3. W konkursie mogą startować osoby które w dzień zakończenia konkursu będą miały na swoim koncie co najmniej 20 sensownych postów :szydera
4. Zakończenie konkursu 07.03.2012 i tego też dnia wyniki (random.org)
5. Aby konkurs doszedł do skutku musi być co najmniej sześciu (6) uczestników.
6. Tylko przeglądasz pliki PDF- wystarcza Ci do tego Sumatra lub inny czytnik? Nie pisz, daj szanse wygrać
komuś komu program będzie naprawdę potrzebny :hippie

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Jest to jeden z najlepszych programów do edycji oraz konwersji PDF. Jako, że jestem studentem, ten program jest mi niezbędny w wielu sytuacjach. Zgłaszam swój udział w konkursie

berni42

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Jest to niesamowity program. Kiedyś testowałem ten program i całkiem przypadł mi do gustu. :ok Przydałby mi się do tworzenia, edycji i konwersji plików pdf. Chętnie wykorzystałbym również opcję OCR :)

fresta

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
523
Nitro PDF Pro oferuje prawie wszystko co można chcieć od all-in-one PDF. Bogaty zestaw funkcji i intuicyjny interfejs. Prostota działania programu, manipulacji aby dodać stemple, znaki wodne do zabezpieczenia dokumentów i inne. Godny polecenia program. Testowałem swego czasu w wersji free, 14 dniowej. Godny polecenia program i chciałbym go mieć. Proszę Giveaway

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7
Moim zdaniem ścisła światowa czołówka jeśli chodzi o tworzenie i edycję pdf-ów. Korzystałem wielokrotnie z triala i program zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Chętnie zostałbym posiadaczem licencji na ten program.

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Nitro PDF 7 Pro światowa czołówka w oprogramowaniu do tworzenia, edycji plików .*pdf

Dlaczego chciałbym wygrać ? A to dobre pytanie. W mojej pozazawodowej działalności pełnię funkcję tzw "społeczną", a co za tym idzie bardzo często mam do czynienia z dokumentami w formie elektronicznej .*pdf (które niekiedy trzeba poprawić przez edycję)

Dla ścisłości
6c47762ef2.jpg

Dzięki za konkurs.

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Wysyłam dużo ofert do swoich klientów w formacie PDF i zawsze mam problem jak i czym utworzyć dobrą ofertę w tym formacie i zazwyczaj posługuję się skanami dokumentów i tworze dokument zapisując go jako pdf , ale jeżeli nadarza się taka okazja wygrania licencji na program który jest mi nie zbędny do pracy to startuje w konkursie , może szczęście się uśmiechnie . Podziękowania dla marsellusa za konkrs .

makaew

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo czesto mam do czynienia z dokumentami pdf ,a nitro pdf pro 7 umożliwia ich doskonałą edycię więc chcę spróbować szczęscia w konkursie na licencję.

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Program chciałbym wygrać przede wszystkim do przeglądania i edycji plików pdf. Jest to świetny pakiet, który dodatkowo wyposażony jest w drukarkę pdf, co umożliwia tworzenie pdfów nawet z wordpada :szydera , który nie jest najlepszym narzędziem do tego typu. Posiadałem wersję 6 pro z promocji i wiem co program potrafi ;), ale musiałem zrobić format i licencja padła :(

hist1410

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Przydała by mi się licencja, ponieważ dziennie tworzę kilka pdf-ów z DOC i rysunków. Niemal codziennie konwertuję PDF do formatu Word. Używam różnych programów, ale taki kombajn (który często testuję), bardzo by mi się przydał.

A

Anonymous

Mnie również nie bierz pod uwagę marsellus, co do konkursu. :) Posiadam Adobe Acrobat do pdf. :)
Jedynie chciałem napisać że fajny konkurs i ciekawa aplikacja jest marsellus, no i oczywiście Wielkie THX za zorganizowanie go. :)

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I need to convert files and tutorials that I collect a lot of html-formatted file that I want to turn it into a pdf, make it more practical and safe, thanks for this giveaway

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Program należy do zbioru kilku najlepszych programów do edycji PDFów. W związku z regularnym wykorzystywaniem pdfów i potrzebą ich rozmaitego przekształcania piszę się na licencję. Dziękuję za konkurs.

pozdr.,

Areopagita

karolos

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo często pracuję z dokumentami PDF oprócz Adobe Readera do czytania ich używam np. PFZilli , wirtualnej drukarki PDF(doPDF) i wielu innych softów.Nitro w pojedynkę zastąpiłby mi wszystkie te programy i dał znacznie więcej możliwości.Dlatego chce go wygrać.

Do góry