Nitro PDF to świetny program do obsługi PDF i myślę że może się przydać każdemu, kto go nie ma. A jako, że ostatnio posucha na promocje, to również zgłaszam swoja kandydaturę
Program jest wyjątkowo dobry. Pewnego razu musiałem zedytować pewien ważny dla mnie plik pdf i to w dodatku "na wczoraj", sprawdziłem wiele programów do edycji lecz w żadnym nie mogłem uzyskać pożądanych efektów, tutaj w grę wszedł nitro pdf i w kilka minut miałem gotowy plik. Dlatego niezmiernie chciałbym wygrać licencje na ten program.
The first time I used Nitro PDF was around 6 years back. The software is good, next to Acrobat Professional version in my opinion.
I work with pdf files all day, and had nice experience using Nitro.
Apart from the usual features provided by any other software including Nitro pdf, I'm impressed by the editing capabilities of Nitro. It provides at least 20 good options/features for pdf editing. Another good thing is conversion of pdf to word for reusing the existing pdf, without having to create new one from scratch. PDF encryption, digital stamping and removing of metadata are other notable features.
I had attempted to win Nitro license from some 3 giveaways, but just back luck. Hope I would be able to win it here.
On winning, I would right-away install it and post a screenshot confirming my bad need of it.
Nie wiem czy jeszcze można się zgłosić, ale spróbuje. Też chętnie przygarnąłbym ten program, często potrzebuje edytować różne PDFy i akurat ten program nadaje się do tego wyśmienicie.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.