nitro PDF pro 7- konkurs/giveaway

johnd

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
please give me a license as I do not have one.

john d

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Nitro PDF to świetny program do obsługi PDF i myślę że może się przydać każdemu, kto go nie ma. A jako, że ostatnio posucha na promocje, to również zgłaszam swoja kandydaturę :)

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Program jest wyjątkowo dobry. Pewnego razu musiałem zedytować pewien ważny dla mnie plik pdf i to w dodatku "na wczoraj", sprawdziłem wiele programów do edycji lecz w żadnym nie mogłem uzyskać pożądanych efektów, tutaj w grę wszedł nitro pdf i w kilka minut miałem gotowy plik. Dlatego niezmiernie chciałbym wygrać licencje na ten program. :)

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Biorę udział w konkursie ponieważ niemal codziennie mam styczność z plikami pdf wiec potrzebuje czegos więcej niż tylko przeglądarki plików pdf

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for your giveaway.

The first time I used Nitro PDF was around 6 years back. The software is good, next to Acrobat Professional version in my opinion.

I work with pdf files all day, and had nice experience using Nitro.

Apart from the usual features provided by any other software including Nitro pdf, I'm impressed by the editing capabilities of Nitro. It provides at least 20 good options/features for pdf editing. Another good thing is conversion of pdf to word for reusing the existing pdf, without having to create new one from scratch. PDF encryption, digital stamping and removing of metadata are other notable features.

I had attempted to win Nitro license from some 3 giveaways, but just back luck. Hope I would be able to win it here.

On winning, I would right-away install it and post a screenshot confirming my bad need of it.

Appreciate if you could count me in.

Thanks,
Grr

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Potrzebny mi dobry program do pracy z plikami pdf, ten podobno jest dobry.

JKCovers

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Nie wiem czy jeszcze można się zgłosić, ale spróbuje. Też chętnie przygarnąłbym ten program, często potrzebuje edytować różne PDFy i akurat ten program nadaje się do tego wyśmienicie.

A

Anonymous

Wyniki :wariat

20120307-jnzs-64kb.jpg

Wygrał sPeRaCz lickę zaraz wyślę na PW.

*Uczestnicy którzy nie spełniali zasad konkursu, nie byli brani pod uwagę w losowaniu :jezyk

Gratulejszyn :francuz

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
marsellus napisał:
Wyniki :wariat

20120307-jnzs-64kb.jpg

Wygrał sPeRaCz lickę zaraz wyślę na PW.

*Uczestnicy którzy nie spełniali zasad konkursu, nie byli brani pod uwagę w losowaniu :jezyk

Gratulejszyn :francuz

Dziękuję bardzo marsellus

Postąpiłem zgodnie z Twoimi informacjami na PW.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
sPeRaCz Gratulacjone :ok

Do góry