Norman Security Suite 10 na rok za darmo

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Norman Security Suite 10 na rok za darmo
Norman Security Suite – to kompleksowy pakiet zabezpieczający nasz komputer przed wszelkimi zagrożeniami płynącymi z internetu.

Strona z promocją:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Wypełnij formularz i podaj kod - OEM Code

wersja 32bit:

wersja 64bit:

sudi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
Po aktywacji - antyspam jest bez licencji?
Mimo że w mailu z kodem podali with antispam?

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
mam to samo, co dziwne po kliknieciu na aktualizacje licencji wyswietla ze antywir, firewall, asntyspam i kontrola rodzicielska jest wazna do 16-09-2014

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
Securitas napisał:
mam to samo, co dziwne po kliknieciu na aktualizacje licencji wyswietla ze antywir, firewall, asntyspam i kontrola rodzicielska jest wazna do 16-09-2014

Sprawdzałem wczorajszy klucz to samo antyspam wygasł choć podają za ważny rok ; ) napisałem do nich ciekawe czy odpowiedzą ; )

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Brak antyspamu zależy od tego, czy go zainstalowaliście czy nie. Trzeba program instalować w trybie zaawansowane i zaznaczyć ręcznie elementy do instalacji. Nie korzystać z wersji expres!. To proste jak konstrukcja cepa. Pozdrawiam.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Przy rejestracji mam informację o nieprawidłowym kodzie.I jeszcze jedno pytanie czy wszystkie rubryki trzeba wypełniać?

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
wlodeusz napisał:
Brak antyspamu zależy od tego, czy go zainstalowaliście czy nie. Trzeba program instalować w trybie zaawansowane i zaznaczyć ręcznie elementy do instalacji. Nie korzystać z wersji expres!. To proste jak konstrukcja cepa. Pozdrawiam.

Tu nie chodzi o instalacje ,tylko ze wygasła licencja tego produktu antyspam , pokazuje Norman ; ) a licencja w nim pokazuje wszystko na roczek : )

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Po wybraniu instalacji niestandardowej mozna wybrac co chcemy zainstalowac, niestety u mnie za kazdym razem antyspam nie chce sie poprawnie zainstalowac, ciagle mam przy tym module info ze zainstalowano nieobslugiwane programy.
Troche to zaczyna buc denerwujace, jeszce pokombinuje i jak na cos wpadne to dam znac.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
850
Securitas napisał:
Po wybraniu instalacji niestandardowej mozna wybrac co chcemy zainstalowac, niestety u mnie za kazdym razem antyspam nie chce sie poprawnie zainstalowac, ciagle mam przy tym module info ze zainstalowano nieobslugiwane programy.
Troche to zaczyna buc denerwujace, jeszce pokombinuje i jak na cos wpadne to dam znac.
A czy masz zainstalowany jakiś program do obsługi poczty np. Thunderbird? Jeśli nie, to może dlatego tak pokazuje.
Jeśli nie macie zainstalowanego programu do obsługi poczty to ochrona antyspamowa jest zbędna.

malakas

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam...czy ta promocja jeszcze istnieje\obowiązuje. Wstawilem OEM CODE z 1 postu i dostałem info...
You have submitted an unknown OEM Code or no code at all. Be careful to fill in the correct code.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
mam to samo ten sam monit You have submitted an unknown OEM Code or no code at all. Be careful to fill in the correct code.

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
sheriff napisał:
mam to samo ten sam monit You have submitted an unknown OEM Code or no code at all. Be careful to fill in the correct code.
Tu macie dwa OEMY
PCG613-DE and PCM613-DE
sprawdzałem rano chodzą ; )
Tylko jest mały problem z licencjami u mnie np z anty spamem napisane w kluczu do 2014 a w Normanie leży : D

A

Anonymous

am :) a jakie macie odczucia po zainstalowaniu ?? mam licke i zastanawiam się czy nie instalnąć na lapka
przymula ?

Do góry