Nortony.pl-najtańsze klucze w sieci .

spamcop

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
kagar54 napisał:
(...)U mnie jak do tej pory klucze działają (2 Nortony 360),na obydwóch pokazuje ponad 300 dni co zgadza się z datą zakupu (...)

No właśnie, jesli z data zakupu, to niestety troche słabo, bo sugeruje ze aktywuje je sprzedawca, a powinien kupujacy. Byc moze sie myle ;)

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
spamcop napisał:
kagar54 napisał:
(...)U mnie jak do tej pory klucze działają (2 Nortony 360),na obydwóch pokazuje ponad 300 dni co zgadza się z datą zakupu (...)

No właśnie, jesli z data zakupu, to niestety troche słabo, bo sugeruje ze aktywuje je sprzedawca, a powinien kupujacy. Byc moze sie myle ;)
Chyba się nie mylisz , ja też myślę że klucze są aktywowane w chwili generowania przez sprzedawcę , a to dlatego że w chwili zakupu nie miałem 365 dni tylko 361 - wniosek taki że klucz był wygenerowany 4 dni wcześniej ....no ale coś za coś .

taharios

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Minęło 72h. 0 odzewu, klucza nie dostałem. I nawet nie chcę już tego syfu - trudno, 20zł to i tak mało.
Wolę sobie zamówić normalnie bez kombinowania z jakimiś złodziejami.
W OmegaSoft jest w rozsądna cena za N360.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30394
Miasto
Trololololo
Tanie klucze są zapewne z instalatorów dodawanych do kompków a dzięki wirtualnej maszynie można ich generować multum.Często gęsto są promocje w sklepach gdzie przy zakupie kompa dołączany jest Norton na rok, wystarczy mieć taki instalator i lecimy z licencjami, zresztą jaki prawdziwy sklep sprzedaje licki 6 miesięczne :scratch

taharios

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Hehe, gościa z Nortony.pl chyba już capnęli bo nie ma z nim kontaktu.

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
taharios napisał:
Minęło 72h. 0 odzewu, klucza nie dostałem. I nawet nie chcę już tego syfu - trudno, 20zł to i tak mało.
Wolę sobie zamówić normalnie bez kombinowania z jakimiś złodziejami.
W OmegaSoft jest w rozsądna cena za N360.

A co się uparłeś tak na symanteca :)
jak chcesz to dam Ci klucz na Bitdefenderka pasuje na 8 Security i internet Security ;)
Po instalowałem i zostało :dziwak

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
taharios napisał:
Hehe, gościa z Nortony.pl chyba już capnęli bo nie ma z nim kontaktu.
No faktycznie nie ma kontaktu , chyba już po gościu - mam nadzieję że nie zablokują kluczy tym którzy już kupili - między innymi i mnie , dam znać jak by co :wariat

amigo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
witam

Masz może jeszcze ten klucz na zbyciu Do Bifa

spamcop

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
No i wygląda na to, że wycięli miszcza promocji z sieci :)

Jeśli to była lewizna, to zgodnie z polskim prawem, klucze kupione u pasera są nielegalne, więc troche bym się obawiał na miejscu nabywców... trzymac to na komputerze, zwłaszcza, że zapewne policja ma namiary na kupujących i zapewne może je udostępnić poszkodowanemu (Symantecowi).

Do góry