OXYGEN THIEF napisał:Lucca napisał:vonz napisał:Jeno trzeba się zarejestrować by dostać lickę
Cześć nie wiem co jest grane mój adres emailowy na ....................@wp.pl traktuje jak jednorazowy ,tymczasowy ?? na razie nie mam innego adresu . Dlaczego tak się dzieje ,zawsze korzystałam z tego adresu ?
Pozdrawiam
Jako że ładnie się przywitałaś to wyślę tobie licencję na PW (Prywatna wiadomość), linki do pobrania znajdziesz w tym temacie.
Jeśli chodzi o twój mail, to po prostu administratorzy strony która organizuje konkurs tak mail wp.pl sklasyfikowali.
Czy szpieguje to nie wiem, ale bez dostępu do sieci nie działa:maximus napisał:O&O podejrzewana była jakiś czas temu o niecne praktyki szpiegowskie. powiedzcie proszę, czy program działa przy wyłączonej sieci?
jak wywalileś to już się nie łączy ??bez@ nazwy napisał:z folderu gdzie mam zainstalowany program wywaliłem live update.exe ,wkurzało mnie,że co trochę biega po necie. Wszystko działa znakomicie.
Ich polityka (nie)prywatnościO&O podejrzewana była jakiś czas temu o niecne praktyki szpiegowskie. powiedzcie proszę, czy program działa przy wyłączonej sieci?
Na niektórych stronach, O & O zbiera osobiste informacje, takie jak adres e-mail, nazwiska, adresy prywatne i służbowe oraz numery telefonów. Dane zbierane w O & O stronach internetowych będą przekazywane w O & O, jej spółek zależnych i subcompanies. Osobowe i demograficzne dane mogą być przechowywane i przetwarzane poza swoim kraju, w tym transferów w Republice Federalnej Niemiec. Za pomocą O & O stronach internetowych, wyrażasz zgodę na wszystkie takie transfery poza własnym krajem.
Dane dotyczące sprzętu komputerowego i oprogramowania będą automatycznie pobierane przez O & O i mogą być przekazywane do innych stron internetowych w O & O stronie internetowej grupy. Dane te mogą zawierać: adres IP, typ przeglądarki, nazwa domeny, typ dostępu i odpowiednich adresów internetowych. Dane te będą wykorzystywane przez O & O dla celów konserwacji, w celu zapewnienia jakości i do produkcji ogólne statystyki na temat wykorzystania swoich stronach internetowych.