O&O Defrag 15.8 Professional za darmo

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Widzisz taki maja filterek
Ja miałem to samo z o2
Dlateg najlepiej mieć kilka adresików
A kilka minutek załóż konto w gmailu- tego napewno nie odrzuci

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1279
Miasto
Kraków
OXYGEN THIEF napisał:
Lucca napisał:
vonz napisał:
Jeno trzeba się zarejestrować by dostać lickę

Cześć nie wiem co jest grane mój adres emailowy na ....................@wp.pl traktuje jak jednorazowy ,tymczasowy ?? na razie nie mam innego adresu . Dlaczego tak się dzieje ,zawsze korzystałam z tego adresu ?

Pozdrawiam

Jako że ładnie się przywitałaś to wyślę tobie licencję na PW (Prywatna wiadomość), linki do pobrania znajdziesz w tym temacie.

Jeśli chodzi o twój mail, to po prostu administratorzy strony która organizuje konkurs tak mail wp.pl sklasyfikowali.

Wielkie dzięki, za prezent i wytłumaczenie rzeczy których jeszcze nie ogarniam.
Pozdrawiam

maximus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
O&O podejrzewana była jakiś czas temu o niecne praktyki szpiegowskie. powiedzcie proszę, czy program działa przy wyłączonej sieci?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30655
Miasto
Trololololo
Ja słyszałem że zielone ludziki opanowały warszawę i szykują się na szczecin. :lanie

A

Anonymous

maximus napisał:
O&O podejrzewana była jakiś czas temu o niecne praktyki szpiegowskie. powiedzcie proszę, czy program działa przy wyłączonej sieci?
Czy szpieguje to nie wiem, ale bez dostępu do sieci nie działa:

RNW1x.png

WBe0S.png

tL3XS.png

E0SAV.png

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
z folderu gdzie mam zainstalowany program wywaliłem live update.exe ,wkurzało mnie,że co trochę biega po necie. Wszystko działa znakomicie.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30655
Miasto
Trololololo
bez@ nazwy napisał:
z folderu gdzie mam zainstalowany program wywaliłem live update.exe ,wkurzało mnie,że co trochę biega po necie. Wszystko działa znakomicie.
jak wywalileś to już się nie łączy ??

A

Anonymous

No tak, ale do neta chce też bardzo oodcnt.exe
A po wywaleniu i tak się odbudowuje i tak w kółko :gwizdek

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30655
Miasto
Trololololo
Czyli co ?? robimy jakąś kolejną teorię spiskową ?? :yes master :dziwak

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
OA już mi nie pokazuje że updater łączy się z netem. U mnie się nie odbudował. Mam zainstalowaną wersję englisz
,która pobrała aktualizację do wersji 809bulid i wtedy zainstalowałem spolszczenie Oxego

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30655
Miasto
Trololololo
O&O Defrag 15.8 Professional właśnie przeczesuje wasze dyski i wysyła wszystkie dane do angeli :wariat :dziwak, łączyć się może przecież bo sprawdza aktualizacje (nie wiadomo jaką oni tam częstotliwość ustawili), czy wysyła jakieś statystyczne dane które milion innych programów wysyła.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Ich polityka (nie)prywatności :co jest?

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
To że program robi to czego robić nie powinien to żadna teoria spiskowa ( modne słowo w dzisiejszych czasach :) ) tylko fakt
Edit
Dziękuje za taką statystykę
Na niektórych stronach, O & O zbiera osobiste informacje, takie jak adres e-mail, nazwiska, adresy prywatne i służbowe oraz numery telefonów. Dane zbierane w O & O stronach internetowych będą przekazywane w O & O, jej spółek zależnych i subcompanies. Osobowe i demograficzne dane mogą być przechowywane i przetwarzane poza swoim kraju, w tym transferów w Republice Federalnej Niemiec. Za pomocą O & O stronach internetowych, wyrażasz zgodę na wszystkie takie transfery poza własnym krajem.

Dane dotyczące sprzętu komputerowego i oprogramowania będą automatycznie pobierane przez O & O i mogą być przekazywane do innych stron internetowych w O & O stronie internetowej grupy. Dane te mogą zawierać: adres IP, typ przeglądarki, nazwa domeny, typ dostępu i odpowiednich adresów internetowych. Dane te będą wykorzystywane przez O & O dla celów konserwacji, w celu zapewnienia jakości i do produkcji ogólne statystyki na temat wykorzystania swoich stronach internetowych.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30655
Miasto
Trololololo
zainstalowałem właśnie i O&O Defrag tak wysyła że aż mi nogę w kabel wciągneło i nawet słyszę chyba głos ""Me so horny. Me love you long time. Me sucky sucky. Five dolla." :wariat :p a tak na poważnie to trochę głupota, bo co gdy ktoś nie ma neta a kupi program :scratch

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Wtedy pewnie program bierze dysk pod pachę i udaje się na stopa do dojczlandu

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Kurcze ..... jak uruchomię ten program to wskakuje mi takie okno :scratch