konarsky

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
479
@rom57
Wyłącz oprogramowanie blokujące reklamy oraz wtyczki w przeglądarce blokujące skrypty java. Odwiedź ponownie stronę z promocją. Wpisz adres email i zaczekaj kwadrans na wiadomość.

rom57

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
66
Patrzyłem, nie ma to tylko ten jeden program (ale newsletter przychodzi) ? Wszystko włączone nie używam programów do blokowania reklam, tylko wyłączona jest lokalizacja i działa Keirsh D.

Ostatnia edycja:

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12336
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Patrzyłem, nie ma to tylko ten jeden program (ale newsletter przychodzi) ?

No to właśnie w tym majlu co jest newsletter musisz kliknąć w link żeby przyszedł klucz.

rom57

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
66
Tylko tam nie było linku tylko kupon na10 Euro, wcześniej jak kliknąłem to email znikał a teraz nie.

Ostatnia edycja:

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12336
Miasto
Tylko tam nie było linku tylko kupon na10 Euro

To nie wiem. Skoro przychodzi newsletter a majl z kluczem nie przychodzi to raczej Netia tego nie blokuje.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12336
Miasto

rom57

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
66
Tam kliknąłem, ale mail nie znikał, tylko taki komunikat że może to trwać bo duże zainteresowanie. Ale nie ma co drążyć już jest po fakcie, a kod mam. przypadki chodzą po ludziach, dziś trafili na mnie. Ale ciekawe jest to jak chcesz skorzystać z kuponu, to wcześniej była promocja (tłumacz 45 zł) teraz 101 zł i tylko wersja 23.

arlid

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
Jest aktualnie jakaś promocja na pro za free, nawet poprzedniej wersji?

Sorgi

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Jedno tylko w nim dyskwalifikuje ten program,musi być włączony internet inaczej nie działa.W jakim celu,domyślam się że nasze dane wędrują na ich serwery.

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Jedno tylko w nim dyskwalifikuje ten program,musi być włączony internet inaczej nie działa.W jakim celu,domyślam się że nasze dane wędrują na ich serwery.

Z tego co wiem to aplikacje O&O sprawdzają stan rejestracji/licencji na serwerach producenta i przez to potrzebują dostęp do sieci. Obecnie jestem na wyjeździe i nie mogę zrobić testów ale może ktoś inny sprawdzi. Czy po uruchomieniu programu z internetem i po tym wyłączeniu dostępu do sieci program działa poprawnie?

P.S. Ja raczej nie przypuszczałbym aby oni szpiegowali.

Sorgi

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Z tego co wiem to aplikacje O&O sprawdzają stan rejestracji/licencji na serwerach producenta i przez to potrzebują dostęp do sieci. Obecnie jestem na wyjeździe i nie mogę zrobić testów ale może ktoś inny sprawdzi. Czy po uruchomieniu programu z internetem i po tym wyłączeniu dostępu do sieci program działa poprawnie?

P.S. Ja raczej nie przypuszczałbym aby oni szpiegowali.

Grandalf robiłem próby bez internetu,nie dało się uruchomić.Próbowałem też zablokować go po kilku minutach w FW ,to samo krzyczał o dostęp do internetu.

Proszę tu lista co zbierają,ja podziękuje za dużo tego:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ps. Polecam mały darmowy,spolszczony,ładnie układa dane : Vopt

Do góry