Mam jeszcze kilka licencji/aktywacji, chętni proszę się wpisać Oczywiście chętni czyli użytkownicy którzy działają aktywnie na forum
Check PMI would definitely like to have
witam jestem nowy dziś sie tutaj dostałem da rade ta licencje ?Jest ktoś chętny na licencje do norton 360 Jest kilka licencji do oddania
Licencje na ponad rok aktywne czyli np: 1 licencja jest na XX stanowisk w tym X stanowisk jest zajętę / aktywowane i pozostało X aktywacji wolnych i to właśnie te aktywacje są do oddania
Licencje są na ponad roczek.
Chętni proszę się wpisać
Licencje rozdam według własnego uznania , czyli sprawdzę aktywność użytkowników na forum (posty) i zdecyduję komu oddam
po farmacie brak licencji bardzo chętnie
Łap aktywacje na PWWitam
Jeśli ten "konkurs" jeszcze jest to i ja zgłaszam się do udziału
jestem chętna na licencje do norton 360 prosze o odpowiedż czy się zakwalifikowałam. Chętnie spróbuje nową aplikacje antywirusową zamiast avasta. Serecznie pozdrawam.Jest ktoś chętny na licencje do norton 360 Jest kilka licencji do oddania
Licencje na ponad rok aktywne czyli np: 1 licencja jest na XX stanowisk w tym X stanowisk jest zajętę / aktywowane i pozostało X aktywacji wolnych i to właśnie te aktywacje są do oddania
Licencje są na ponad roczek.
Chętni proszę się wpisać
Licencje rozdam według własnego uznania , czyli sprawdzę aktywność użytkowników na forum (posty) i zdecyduję komu oddam