graf
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 0
Dziś mam do przekazania 2 konta* Komputer Świat z legalnym dostępem do wszystkich tu wymienionych programów i bonusów.
Spośród wszystkich chętnych którzy się zgłoszą, dokonam wyboru lub wylosuję 2 osoby*
Nie stanie się to jednak wcześniej niż w dniu 14.12.2013 roku.
W przypadku gdy wybrana lub wylosowana osoba nie odbierze w przeciągu 5 dni informacji (PW) zawierającej potrzebne dane, ta informacja zostanie wysłana do innej wybranej osoby, spośród tych które się zgłosiły.
*Liczba kont a zatem i osób może ulec zmianie w zależności od zainteresowania (liczby osób które się zgłoszą).
Ewentualna zmiana z mojej strony, może być tylko zmianą zwiększającą liczbę takich kont.
BurnAware Premium 6.4
Ashampoo Movie Studio 2013
DocLock 1.1.1.9
Audiobook Robinson Crusoe
Tapety HD
KS Backup: Kod na 10 GB na rok
Uwaga! Uzyskany kod działa do 31 grudnia 2013 roku, wyłącznie w wypadku nowych kont - nie zapewnia przedłużenia ani zwiększenia pojemności kont założonych z wykorzystaniem kodu bonusowego z Komputer Świata 8/2013.
Wszystkie programy są opisane na stronie KŚ do której zostanie przekazany dostęp poprzez specjalnie utworzone w tym celu konto (przekazuję wszystkie potrzebne dane, tak że osoby którym to przekażę, będą jedynymi legalnymi właścicielami całości).
Tam też znajduje się E-wydanie KŚ 9/2013 (Menu wydania » Czytaj e-wydanie) ze szczegółowym opisem i wskazówkami np. do uzyskania dostępu do KS Backpu na 10 GB na rok (w przypadku KS Backpu na 10 GB na rok należy postępować zgodnie ze wskazówkami ze strony 36 w Komputer Świecie 9/2013).
W razie wystąpienia "problemów" typu nie wiem jak zainstalować program lub nie wiem gdzie jest kod rejestracyjny, proszę najpierw spokojnie przejrzeć odpowiednie zakładki i odnośniki na stronie KŚ po wcześniejszym zalogowaniu się: Zarejestrowane wydania, Uzyskane klucze, KŚ 9/2013, Menu wydania i podmenu wraz ze wszystkimi szczegółowymi opisami instalacji i rejestracji.
* Zarówno cytaty opisów programów jak i grafika pochodzą ze strony ksplus.komputerswiat.pl lub komputerswiat.pl
Spośród wszystkich chętnych którzy się zgłoszą, dokonam wyboru lub wylosuję 2 osoby*
Nie stanie się to jednak wcześniej niż w dniu 14.12.2013 roku.
W przypadku gdy wybrana lub wylosowana osoba nie odbierze w przeciągu 5 dni informacji (PW) zawierającej potrzebne dane, ta informacja zostanie wysłana do innej wybranej osoby, spośród tych które się zgłosiły.
*Liczba kont a zatem i osób może ulec zmianie w zależności od zainteresowania (liczby osób które się zgłoszą).
Ewentualna zmiana z mojej strony, może być tylko zmianą zwiększającą liczbę takich kont.
BurnAware Premium 6.4

BurnAware jest specjalistą w nagrywaniu płyt. A dostępna w Komputer Świecie wersja Premium w rynkowej cenie 96 zlotych umożliwia nie tylko wypalanie CD/DVD i Blu-ray, ale także kopiowanie z płyty na płytę lub do pliku ISO czy zgrywanie muzyki z CD-Audio do formatu MP3. Program odzyska treści z porysowanych płyt oraz tworyć i nagrywać obrazy ISO.
Ashampoo Movie Studio 2013

Ashampoo Movie Studio 2013 to prosty edytor wideo do montażu filmu. Pełna wersja programu o rynkowej cenie 19,99 złotych pozwoli usuwać niechciame fragmenty filmu, łączyć pliki wideo, uzupełniać film o napisy, ścieżkę dźwiękową i efekty specjalne.
DocLock 1.1.1.9

Pełna wersja programu do zakładania hasła na pliki i foldery. Za pomocą docLocka można zabezpieczyć hasłem dokumenty, zdjęcia, filmy i innego rodzaju dane, tak aby nie były dostępne dla innych użytkowników. Wskazane przez nas pliki program może również zaszyfrować jednym z ośmiu algorytmów do wyboru.
O pełnej wersji programu, którego cena wynosi 96 złotych [...]
Audiobook Robinson Crusoe

Na [...] rodzinne podróże proponujemy kolejny audiobook z cyklu Lektury szkolne - klasykę powieści przygodowej Robinson Crusoe autorstwa Daniela Defoe.
Tapety HD

Dla tych, którzy jeszcze przed urlopem, jak i dla tych, dla których wakacje 2013 to czas przeszły, Komputer Świat przygotował zestaw 25 tapet na pulpit komputera z widokiem najpiękniejszych miejsc na świecie. Wysoka jakość rozdzielczości HD pozwoli letni czas przywołać na ekranie naszych komputerów i laptopów
KS Backup: Kod na 10 GB na rok

Usługa KS Backup to profesjonalne narzędzie do tworzenia zaszyfrowanych kopii zapasowych w chmurze, na ultranowoczesnych serwerach profesjonalnie zabezpieczonych przed wszelkimi zagrożeniami. Czytelnicy Komputer Świata 9/2013 otrzymują za darmo na rok konto o pojemności 10 GB.
Uwaga! Uzyskany kod działa do 31 grudnia 2013 roku, wyłącznie w wypadku nowych kont - nie zapewnia przedłużenia ani zwiększenia pojemności kont założonych z wykorzystaniem kodu bonusowego z Komputer Świata 8/2013.
Wszystkie programy są opisane na stronie KŚ do której zostanie przekazany dostęp poprzez specjalnie utworzone w tym celu konto (przekazuję wszystkie potrzebne dane, tak że osoby którym to przekażę, będą jedynymi legalnymi właścicielami całości).
Tam też znajduje się E-wydanie KŚ 9/2013 (Menu wydania » Czytaj e-wydanie) ze szczegółowym opisem i wskazówkami np. do uzyskania dostępu do KS Backpu na 10 GB na rok (w przypadku KS Backpu na 10 GB na rok należy postępować zgodnie ze wskazówkami ze strony 36 w Komputer Świecie 9/2013).
W razie wystąpienia "problemów" typu nie wiem jak zainstalować program lub nie wiem gdzie jest kod rejestracyjny, proszę najpierw spokojnie przejrzeć odpowiednie zakładki i odnośniki na stronie KŚ po wcześniejszym zalogowaniu się: Zarejestrowane wydania, Uzyskane klucze, KŚ 9/2013, Menu wydania i podmenu wraz ze wszystkimi szczegółowymi opisami instalacji i rejestracji.
* Zarówno cytaty opisów programów jak i grafika pochodzą ze strony ksplus.komputerswiat.pl lub komputerswiat.pl