[Oddam] SpyShelter Premium 1 rok

Status
Zamknięty.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Oddam licencję na wyżej wymieniony program. Licencja wygrana w konkursie na MalwareTips . Warunek do uzyskania licencji to ranga Zasłużony lub wyżej . Kto pierwszy ten lepszy . Powodzenia :jezyk

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Re: SpyShelter Premium 1 rok

Tak na marginesie, po co bierzesz udział w konkursie, a później oddajesz wygraną licencję? Według mnie jest to trochę niesprawiedliwe w stosunku do osób, które też wzięły udział w tym konkursie (straciły pewnie swój cenny czas) i którym naprawdę zależało na wygranej, a ty im to uniemożliwiłeś. Miło, że oddajesz tę licencję, ale według mnie nie tędy droga. Jak czegoś nie potrzebujesz to nie powinieneś być tym zainteresowany, przynajmniej ja wychodzę z takiego założenia. Pewnie się trochę czepiam, ale takie jest moje zdanie na ten temat. :)

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Re: SpyShelter Premium 1 rok

Jest to problem bardziej ogólny. Jest tu wiele osób wśród zasłużonych, ktre wygrywają licencje, a potem je oddają swoim znajomym zasłużonym. Tak to wygląda , Ponad to nie którzy startują w konkursach jak tofana i wygrywają wszystkie konkursy pod rząd, podczas gdy inni nie mają szczęścia i nic nie wygrywają , a ci co wygrają oddają znajomym i tak w kółko lub handlują tymi licencjami wymieniając je na coś innego - im ten soft w ogóle nie potrzebny.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Temat do zamknięcia .

Status
Zamknięty.
Do góry