Oddam licencję na wyżej wymieniony program. Licencja wygrana w konkursie na MalwareTips . Warunek do uzyskania licencji to ranga Zasłużony lub wyżej . Kto pierwszy ten lepszy . Powodzenia
Tak na marginesie, po co bierzesz udział w konkursie, a później oddajesz wygraną licencję? Według mnie jest to trochę niesprawiedliwe w stosunku do osób, które też wzięły udział w tym konkursie (straciły pewnie swój cenny czas) i którym naprawdę zależało na wygranej, a ty im to uniemożliwiłeś. Miło, że oddajesz tę licencję, ale według mnie nie tędy droga. Jak czegoś nie potrzebujesz to nie powinieneś być tym zainteresowany, przynajmniej ja wychodzę z takiego założenia. Pewnie się trochę czepiam, ale takie jest moje zdanie na ten temat.
Jest to problem bardziej ogólny. Jest tu wiele osób wśród zasłużonych, ktre wygrywają licencje, a potem je oddają swoim znajomym zasłużonym. Tak to wygląda , Ponad to nie którzy startują w konkursach jak tofana i wygrywają wszystkie konkursy pod rząd, podczas gdy inni nie mają szczęścia i nic nie wygrywają , a ci co wygrają oddają znajomym i tak w kółko lub handlują tymi licencjami wymieniając je na coś innego - im ten soft w ogóle nie potrzebny.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.