jorn napisał:poza tym zapka systemowa wcale nie jest taka zła ...
racja, zawsze można ją rozbudować nakładką ala WFC czy TinyWall
jorn napisał:poza tym zapka systemowa wcale nie jest taka zła ...
Absolutnie nie odpowiedź na jakikolwiek atak, którego zresztą szczerze pisząc nigdzie nie widzę. To raczej bicie się w piersi i przyznanie do winy ignorancji i nie czytania o rozwoju programu który się używa.ichito napisał:Nie wiem czemu ale wyczuwam w Twoim poście odpowiedź na atak, którego nie było...ale może to tylko Twój sposób pisania?
poprzez swoje DSN-y - nie trzeba z nich korzystać ( ja nie korzystam, wystarczy odptaszkować przy instalacji) , teraz ten program to zupełnie inny "świat" w stosunku do tego co było jeszcze 2 - 3 lata temual_arsen napisał:Ja mam AG, firewall systemowy (+Tiny) i MBAMA (nie wiem po co ale zapłaciłem to mam ) AV może i jest potrzebny ale to już jest zależne od tego co się robi na kompie tak jak napisał Conti. A Comodo kiedyś tam coś szpiegowało. Wiem, że to dawno i teraz każdy szpieguję ale dalej jestem na nich obrażony
nie korzystam z całego pakietu sam mam AV-łęDusiek napisał:A jak ogólnie sprawuje się cały pakiet Comodo upierdliwość,obciążenie, wczytywanie stron itp.
zdecydowanie starczyDusiek napisał:Obecnie mam EAM i tak się zastanawiam nad kolejnym już podejściem do Comodo i pytanie czy samo jako takie wystarczy bo z kompa nie korzystam sam jeszcze nastolatki
HIPS zadaje dramatyczne pytania w tym pakieciku...nie znam osoby która by ogarnęła wszystkie monity.Dusiek napisał:A jak ogólnie sprawuje się cały pakiet Comodo upierdliwość.
własnie ze nie - Hornet już pisałem , w "trybie czystego PC" tak nie maHornet napisał:HIPS zadaje dramatyczne pytania w tym pakieciku...nie znam osoby która by ogarnęła wszystkie monity.Dusiek napisał:A jak ogólnie sprawuje się cały pakiet Comodo upierdliwość.
No właśnie,że tak Jorn w trybie bezpiecznym i paranoicznym wali jak szalony .jorn napisał:własnie ze nie - Hornet już pisałem , w "trybie czystego PC" tak nie ma
pakiet się naprawdę zmienił na plus
w trybie "paranoicznym" , "bezpiecznym"- faktycznie wali czesto- ale w trybie "bezpiecznego pc" - nieHornet napisał:No właśnie,że tak Jorn w trybie bezpiecznym i paranoicznym wali jak szalony .jorn napisał:własnie ze nie - Hornet już pisałem , w "trybie czystego PC" tak nie ma
pakiet się naprawdę zmienił na plus