A
Anonymous
Slawektor-a co to wszystko o czym piszesz ma się do tego,że na Wrocław mówię Breslau ?? I że uważam Lwów za miasto 1000 razy bardziej polskie niż Wrocław ??
Naszukałeś się w necie cytatów i co ? Sobie chcesz coś udowodnić czy mnie do czegoś przekonać ?
Ja w tych dwóch kwestiach zdania nie zmienię a jak siebie chcesz przekonywać to nie bardzo rozumiem po co to robisz publicznie ?
I proszę po raz ostatni : nie jestem Twoją córeczką,więc daruj sobie te impertynecje
Taki z Ciebie Wrocławiak ? A ile razy zapalałeś znicze w kwaterach na Polu 120 na Cmentarzu Osobowickim ? Położyłeś chociaż raz kwiatka pod pomnikiem Rotmistrza Pileckiego ? Albo pod tablicą pamiątkową katowni UB na Podwalu ?
A może pod Pomnikiem Ofiar Zbrodni Katyńskiej niedaleko Muzeum Narodowego ?
No widzisz...a ja mieszkam w Breslau i robiłem to wielokrotnie.
To co mi jeszcze ciekawego opowiesz z "autopsji"
o moim rodzinnym (niestety) mieście ?
Naszukałeś się w necie cytatów i co ? Sobie chcesz coś udowodnić czy mnie do czegoś przekonać ?
Ja w tych dwóch kwestiach zdania nie zmienię a jak siebie chcesz przekonywać to nie bardzo rozumiem po co to robisz publicznie ?
I proszę po raz ostatni : nie jestem Twoją córeczką,więc daruj sobie te impertynecje
Taki z Ciebie Wrocławiak ? A ile razy zapalałeś znicze w kwaterach na Polu 120 na Cmentarzu Osobowickim ? Położyłeś chociaż raz kwiatka pod pomnikiem Rotmistrza Pileckiego ? Albo pod tablicą pamiątkową katowni UB na Podwalu ?
A może pod Pomnikiem Ofiar Zbrodni Katyńskiej niedaleko Muzeum Narodowego ?
No widzisz...a ja mieszkam w Breslau i robiłem to wielokrotnie.
To co mi jeszcze ciekawego opowiesz z "autopsji"