Panda Internet Security 2011 na rok za darmo !

Status
Zamknięty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30620
Miasto
Trololololo
http://programyzadarmo.net.pl/2011/01/1 ... -za-darmo/

Pochwalony :p
:!: UWAGA :!: Chińczycy się pokapowali i zmienili zasady , wprowadzili filtrowanie IP ( trzeba wejść z chińskiego proxy ) + chińskie znaczki więc opis jest już nieaktualny :!:
Opis jak uzyskać klucz

Odwiedzamy
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
,( Stronka przetłumaczona przez translatora google ) klikamy na How to get a redemption code?

joziyls3d5c37360hm4.jpg

Teraz obok niebieskiego przycisku podajemy adres e mail i następnie klikamy na niebieski przycisk.Potwierdzamy klikając na OK ( pojawi się )

higtmkpzkazc5wphvcnn.jpg

Czekamy na wiadomość e mail od producenta w w której będzie kupon potrzebny do przekonwertowania .

Teraz kod kuponu wpisujemy w pole Exchange code , wypełniamy resztę ( adres email, hasło ) i klikamy na pomaraczowy przycisk na dole strony .

Po chwili otworzy nam się nowa stronka na której będzie podany kluczyk na roczek do PIS 2011 , klucz przyjdzie także na adres wczesniej podany adresik meilowy. :D

P.S Wszystkie maile są w języku Chińskim . ( Po wrzucenia w google translatora ładnie po Angielsku jest napisane )

Amen :p

The activation code required to activate the use within one month the deadline expired.

Aktywacja programu

prz3m3k84

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Wszystko działa:) Tylko sprawdźcie swój spam. W moim przypadku właśnie tam wylądował mój mail, używam poczty gmail:)

jablo11gru

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Kod mam. Ale czy ktoś już próbował z nim instalować Pandę po polsku ?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30620
Miasto
Trololololo
Panda nie ma ograniczeń co do klucza, tzn klucz nie jest przypisany do kraju czy jęzora :p

Klucz należy aktywować w ciągu miesiąca

Echo1

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Czy ktoś zainstalował PIS2011 z Chińskim kluczem? Mam jakieś dziwne przeczucia, co do Chińczyków. Ale co tam.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30620
Miasto
Trololololo
Działa, sprawdzone.Mnie natomiast ciekawi czy licencja nie jest przeznaczona tylko dla chińczyków

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Mnie niestety kluczyk nie przychodz. Wypełniłem 3 razy ( każdy inny email .com) i niestety nic nie dostaje. Chętnie bym zainstalował ten pakiecik ;)

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
boniaszek napisał:
Mnie niestety kluczyk nie przychodz. Wypełniłem 3 razy ( każdy inny email .com) i niestety nic nie dostaje. Chętnie bym zainstalował ten pakiecik ;)
Załóż sobie pocztę na gmailu i po problemie.

programsfromnet

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
U mnie lipa.
Wpisałem 3 różne adresy email i nic. Kliknę na ten niebieski przycisk to wyskakuje komunikat z kwadracikami, zatwierdzam to i nic, zamiast tego niebieskiego przycisku pojawia się niebieski pasek, tak jakby coś się ładowało i nic przez ponad 20 minut.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
programsfromnet napisał:
U mnie lipa.
Wpisałem 3 różne adresy email i nic. Kliknę na ten niebieski przycisk to wyskakuje komunikat z kwadracikami, zatwierdzam to i nic, zamiast tego niebieskiego przycisku pojawia się niebieski pasek, tak jakby coś się ładowało i nic przez ponad 20 minut.
a jakiej przegladarki uzywasz :??

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30620
Miasto
Trololololo
Wiesz co to jest chyba problem z niektórymi skrzynkami e-mail, po prostu nie dochodzi wiadomość, sprawdz na koszmail.pl ( skrzynka tymczasowa)

programsfromnet

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
U mnie nic.
Wpisuję email, klikam na ten niebieski przycisk i pojawia się jakiś niebieski pasek, jakby coś się ładowało i nic przez ponad 20 minut.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
U mnie ten problem wystepuje w przegladarce Internet Explorer pasek caly czas sie laduje

Status
Zamknięty.
Do góry