Panda Internet Security 2011 na rok za darmo !

Status
Zamknięty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30620
Miasto
Trololololo
klucze się łączą, podajesz jeden i masz na rok, dajesz przedłuż lickę wpisujesz drugi i masz na 2 lata ....

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30620
Miasto
Trololololo
Raczej nie, ale zawsze możesz wyłączyć FW i będziesz miał PRO

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
ciekawe na ile PC to licka, nic o tym nie piszą nawet po zalogowaniu sie do serwisu on-line

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30620
Miasto
Trololololo
W tym panelu na ich stronie to nic nie ma , lickek nie można tam łączyć.Trzeba instalować program .............a może nie dojrzałem dokładnie :p

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Jeśli chodzi o przedłużenie licencji, to róbcie to tylko maksymalnie na 3-lata. Tylko na taki okres licencje na ten program można kupić! Kombinowanie z wydłużeniem do większej ilości lat, z pewnością będzie prowadziło do nieprzyjemnych konsekwencji - dla wszystkich użytkowników. ;)

pavlovsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Tak się składa że chcę zarejestrować klucze ale rejestracja wygląda inaczej niż na filmiku, tzn wymagane jest podanie wszystkich danych, z adresem zamieszkania włącznie. A może jest jakiś inny sposób na zarejestrowanie produktu? :)

Nie można po prostu ściągnąć i zainstalować programu i kolejno wklepywać klucze?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30620
Miasto
Trololololo
ale rejestracja wygląda inaczej niż na filmiku, tzn wymagane jest podanie wszystkich danych, z adresem zamieszkania włącznie.
Nie,
Przypatrz się jeszcze raz dokładnie co ten gość gada. Można ale nie trzeba .

trawcseb

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
A jak wypełniliście ten Veryfication Code ??? No chińska masakra

A

Anonymous

Już nawet nie otwiera tej strony z promocją tylko jakąś stronę główną. Dobra , znowu nie mam licki , ale żal ...
Panowie , jeśli ktoś ma kilka licek i może jedną odstąpić , to proszę o wiadomość na PW. Dzięki i pozdrawiam.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30620
Miasto
Trololololo
@ugedej77 , sprawdziłem i działa normalnie.

pavlovsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Potwierdzam, promocja działa normalnie. Niemniej ja nie polubiłem się z misiem Panda i program wyleciał z dysku szybciej niż na nim zagościł :)

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Koniec dobrego ??
Now capcha by Chinese characters, very difficult for fill
Przeszli z cyfr zrozumiałych na język ojczysty w celu wypełnienia zabezpieczenia ....

A

Anonymous

Panowie sorki za zamieszanie , ale chyba po prostu komputery się na mnie poobrażały. W każdym razie nie jestem ani pijany , ani nie jestem zaćpany a i tak nie poradziłem sobie z tym misiem :oops: :cry:
W każdym razie dzięki za pomoc i Oxy dzięki za - Ty już wiesz za co ... :dziwak
No coż , człowiek się uczy całe życie ...
Edytowane parę minut później :
Chociaż przed chwilką przeczytałem na mini czacie , jak kolega Conti twierdzi , że już Panda pozamiatana , że chińskie znaczki nie są tłumaczone na normalne cyfry itd. Właśnie o to mi między innymi chodziło.

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Tak, ale podmiankę musieli wprowadzić dopiero co. Jeszcze niedawno były to zwykłe cyferki...
Chyba, że robią przesiew po IP, bo teraz siedzę przy innym IP niż w nocy .... W nocy nie miałem problemu z dostaniem kluczyka, teraz:
1. nie przyjmuje adresów mailowych z tych samych domen,
2. zamiast cyfr są krzaczki

Status
Zamknięty.
Do góry