Paragon Backup Recovery 2013 Plus za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30890
Miasto
Trololololo

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Program kupujemy tutaj

I używamy tego kodu
1usxf.jpg

aby cena zjechała do 0.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
A orientuje się ktoś jak to jest z polską wersją... a przynajmniej angielską... nigdzie nie widzę wersji Paragon Backup Recovery 2013 Plus, czyżby to opcja pokroju Ashampo Burning Studio 2013 etc.? Czyli nie w pełni funkcjonalne w stosunku do wersji pełnych - płatnych o numeracjach bez podawania roku...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30890
Miasto
Trololololo
Nawet jak bedzie po Niemiecku to przecież zawsze można pokombinować z plikami :yhy

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30890
Miasto
Trololololo

rohflesh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Dolny Śląsk
Zarejestrowałem się na ich stronie - pobrałem instalkę dostałem na e-mail klucz który nie jest akceptowany.
Oczywiście wpisałem kod do zakupów - wyskoczyło 0 euro.

Wpisywałem ręcznie oraz przez ctrl+c ctrl+v - nie pomaga :(

hyde

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Proszę o podpowiedź bo mam podobny problem z rejestracją programu- nie przyjmuje klucza przy instalacji.Z góry dziękuję za pomoc i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. :piwko

A

Anonymous

01. Wejść na stronę firmy Paragon Software Group -

02. Następnie zalogować się, gdy mamy konto lub założyć nowe - wybrać język angielski, chyba. że znamy lepiej inny.
03. Po zalogowaniu z lewej strony będzie zakładka Register New Product.
04. Klikamy w nią i podajemy serial z promocji oraz pozostałe dane: data zakupu, numer klienta czy też kupna - wszystkie dane są w mailu z promocji.
05. Wtedy uzyskamy właściwy Product Key, który różni się od wcześniejszego.
06. Jeśli chcemy mieć program w języku angielskim z wyjątkiem pliku pomocy, zastosować poradę z wcześniejszego postu, dotyczącą pliku "ExpLauncher.ini".

Na koniec życzę Wszystkim Forumowiczom i w szczególności OXYGEN THIEF-owi wszystkiego najlepszego, licznych okazji i promocji, góry darmowego oprogramowania w Nowy Roku - 2013.
:dziwak :dziwak :dziwak :dziwak :dziwak :dziwak :dziwak :dziwak :dziwak :dziwak :dziwak :dziwak :dziwak :dziwak :dziwak :dziwak :dziwak :dziwak :dziwak :dziwak :dziwak :dziwak

rohflesh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Dolny Śląsk
Pomogło THX :ok

Wszystkiego Naj w 2013 - mnóstwo zdrowia i wielu sukcesów !!!!! dla forum i wszystkich z programyzadarmo.net.pl
:england

Tomasz01

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam serdecznie. Mam pytanie co nalezy wpisac w :postleitzahl : wszystkie moje kody złe?
Pozdrawiam w Nowym Roku

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30890
Miasto
Trololololo

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Spolszczenie i sam program super, tylko szkoda że boot manager nie jest chociaż po angielsku, tylko po niemiecku. :(

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Mam pytania do forumowiczów, którzy przywracali partycję systemową za pomocą tego programu.
Jaki był u Was stan Windows Update po przywracaniu? Czy w historii aktualizacji był wykaz wszystkich dotychczasowych aktualizacji? Po przywracaniu wszedłem w Windows Update i powitał mnie czerwony komunikat o tym, że na tym komputerze nie był nigdy aktualizowany Windows :mad: a w historii aktualizacji była pustka. Kopia partycji systemowej była zrobiona 2 tyg. temu. Robiłem kiedyś przywracanie systemowej darmowym Acronisem i niedawno programem RestoreIT i wszystko było wtedy z Windows Update OK. Oczywiście kliknąłem na "Wyszukaj aktualizacje", ale znalazł mi tylko jedną (do Windows Defender) i teraz twierdzi, że system Windows jest aktualny. Innych niepokojących rzeczy po przywracaniu nie zauważyłem. Nie wiem co jest grane z tymi aktualizacjami. Ma ktoś może jakieś sugestie? :zawsty

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Manila napisał:
Mam pytania do forumowiczów, którzy przywracali partycję systemową za pomocą tego programu.
Jaki był u Was stan Windows Update po przywracaniu? Czy w historii aktualizacji był wykaz wszystkich dotychczasowych aktualizacji? Po przywracaniu wszedłem w Windows Update i powitał mnie czerwony komunikat o tym, że na tym komputerze nie był nigdy aktualizowany Windows :mad: a w historii aktualizacji była pustka. Kopia partycji systemowej była zrobiona 2 tyg. temu. Robiłem kiedyś przywracanie systemowej darmowym Acronisem i niedawno programem RestoreIT i wszystko było wtedy z Windows Update OK. Oczywiście kliknąłem na "Wyszukaj aktualizacje", ale znalazł mi tylko jedną (do Windows Defender) i teraz twierdzi, że system Windows jest aktualny. Innych niepokojących rzeczy po przywracaniu nie zauważyłem. Nie wiem co jest grane z tymi aktualizacjami. Ma ktoś może jakieś sugestie? :zawsty

Witam , nie stresuj się , kiedyś używałem Paragona , była to specjalna edycja 10 i co ciekawe Paragon tak ma chyba jako jedyny program tego typu po przywróceniu systemu i partycji nie pokazuje aktualizacji albo pokazuje niewielką ich część ale tak naprawdę to te aktualizacje tam są . :klawik.

Do góry