Paragon Backup Recovery 2013 Plus za darmo

A

Anonymous

U mnie po przywracaniu Keriverem też znika historia aktualizacji :wariat Ale to nie znaczy że aktualizacje zniknęły, one tam są znika tylko historia :papież

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
marsellus napisał:
U mnie po przywracaniu Keriverem też znika historia aktualizacji :wariat Ale to nie znaczy że aktualizacje zniknęły, one tam są znika tylko historia :papież

Mam nowego Acronisa 2013 i ten po przywróceniu aktualizacje wyświetla , jest dobry :D

A

Anonymous

Mi to tam w sumie wisi czy to się kasuje czy nie, ważniejsze żeby program robił to co do niego należy :piwko

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Tadek59 napisał:
Witam , nie stresuj się , kiedyś używałem Paragona , była to specjalna edycja 10 i co ciekawe Paragon tak ma chyba jako jedyny program tego typu po przywróceniu systemu i partycji nie pokazuje aktualizacji albo pokazuje niewielką ich część ale tak naprawdę to te aktualizacje tam są . :klawik.

marsellus napisał:

Dzięki chłopaki za otuchę :hi Znaczy, że Paragon (oraz Keriver) uznają, że życie Windowsa liczy się dopiero od ich ingerencji :dziwak Wszystko co było wcześniej odgradzają grubą kreską (tfu,tfu) :yhy

Do góry