Paragon Partition Manager 12 Home Special Edition za darmo

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Paragon Partition Manager 12 Home SE to bardzo rozbudowany pakiet narzędzi służących do zarządzania twardymi dyskami/partycjami.Paragon Partition Manager 12 Home SE pozwala tworzyć nowe partycje, usuwać stare, zmieniać rozmiar bez utraty danych, formatować, tworzyć kopie partycji/dysków i wiele więcej .

W skład pakietu wchodzą BootManager, Partition Manager, Drive Backup, Disk Wiper, Ext2FS oraz Encrypted Disk. Paragon Partition Manager 12 Personal dostępny jest w wersji dla systemów 32 i 64 bit.
Handle all your PC data partitioning tasks with ease for FREE!

ONLY until THIS WEEKEND!

We’re happy you have joined our 2-Days-Giveaway!

Get your copy of the proven Paragon Partition Manager 12 Home Special Edition* -- the fastest and most reliable partitioning solution with intuitive and easy-to-use functionality, normally priced at $39.95!

Follow the simple steps:
1 - Click the link and download the product
2 - Fill the form below to register and get back to this page
3 - You will get serial number and product key by email
4 - Insert them in the appropriate fields during setup process
5 - Enjoy the product and stay tuned to explore more usage scenarios!

*Limitations: Paragon WinPE Recovery Media Builder (stand-alone wizard that helps to prepare a WinPE-based bootable environment) is not available in Special Edition.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Re: Paragon Partition Manager 12 Home Special Edition za dar

Mam pytanie skąd pobierać ten program aby pasował klucz przesłany na mejla.Pobrałem polską wersję i nie przyjmuje numeru i kodu.

Piotr13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65

senior38 napisał:
Mam pytanie skąd pobierać ten program aby pasował klucz przesłany na mejla.Pobrałem polską wersję i nie przyjmuje numeru i kodu.
Nad formularzem z danymi jest link do pobrania programu.

edit
To jet wersja Special Edition (okrojona) i z taką działa klucz-tak sądzę.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa

Ponad to jestem przekonany, że do wersji angielskiej i polskiej byłyby różne klucze (pomijając fakt, że chyba nie ma wersji polskiej okrojonej, choć mogę się mylić).
Wiem jedno, jak kupowałem z promocji BDJ produkt paragonu, to napisałem do polskiego supportu, czy istnieje szansa na przemianowanie klucza pod wersję polską. Udało się bez problemu, bo klucz nie był jeszcze aktywowany :)

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka

Tutaj można pobrać instalator spolszczonej wersji tego programu. Instalacja przebiega w języku angielskim. Po zainstalowaniu program jest po polsku. Jedynym elementem którego nie udało mi się zmienić to info o wersji, które pochodzi z polskiej wersji demo. W rzeczywistości program jest w pełnej wersji Home Special Edition i wszystkie funkcje tej wersji działają prawidłowo. Klucze oczywiście też... pozdrawiam

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry