PCSuite Defrag 1.3 Pro za darmo

A

Anonymous

PCSUITE DEFRAG is a esy to use tool that alow users to speeds up their PC many times over.
It is a totally simple procedure: defragmentation at a single click.
This simple and effective software helps boost your hard drives whit performance and speed.
Features
•Innovative 3-zone optimization algorithm for maximum performance and preventing refragmentation
•New optimization methods
•Background defragmentation with automatic adjustment of system load
•Sequential and parallel optimization of data storage media, partitions and files
•Freely definable exception list of files that should be excluded from the optimization process
•Extensive task scheduling for fully automatic defragmentation of data storage media with an adjustable CPU load
•Monitors your data storage media in the background and automatically carries out defragmentation when a defragmentation level is exceeded
•Visualizes the status of the data storage medium and its defragmentation
•Version for limited user accounts that can be activated/deactivated at the administrator’s discretion
•Preparations for repartitioning: moves your data to the start/end of a partition to be able to increase or reduce partitions.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Pobieramy:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Pytanie: czy można zaufać dla programu który przy próbie powiększenia okna (klikam na kwadracik) wywala się z błędami? Bo takie zjawisko występuję na moim PC z W7x64!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12730
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Aguarius napisał:
Pytanie: czy można zaufać dla programu który przy próbie powiększenia okna (klikam na kwadracik) wywala się z błędami? Bo takie zjawisko występuję na moim PC z W7x64!

Ja też mam Win7x64 i nie stwierdziłem takiego przypadku o którym piszesz więc może problem leży po Twojej stronie.

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
al_arsen napisał:
Aguarius napisał:

Ja też mam Win7x64 i nie stwierdziłem takiego przypadku o którym piszesz więc może problem leży po Twojej stronie.
Po mojej stronie to nie leży, bo klikanie na okienko "maksymalizuj"nie może rozwalać jakiegokolwiek programu a tak właśnie się działo w tym przypadku. Tym niemniej nie wykluczam możliwości, że coś może nie tak być po stronie konfiguracji Windows. Nigdy wcześniej z czymś takim się nie spotkałem.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30872
Miasto
Trololololo
Po mojej stronie to nie leży,
Skąd ta pewność że nie ?? Skoro u al_arsen'a śmiga to znaczy że u ciebie coś jest nie tak.Może problem z kompatybilnością z innymi softami, może wina modyfikacji twojego systemu itd.
Jak jesteś ciekawski to przywróć sobie czystą kopię systemu i sprawdź czy działa.

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
OXYGEN THIEF napisał:
Po mojej stronie to nie leży,
Skąd ta pewność że nie ?? Skoro u al_arsen'a śmiga to znaczy że u ciebie coś jest nie tak.Może problem z kompatybilnością z innymi softami, może wina modyfikacji twojego systemu itd.
Jak jesteś ciekawski to przywróć sobie czystą kopię systemu i sprawdź czy działa.
Jak już pisałem: nie wykluczam możliwości, że coś może nie tak być po stronie konfiguracji Windows. Używam Acronis więc system jest zawsze świeżutki.

Do góry