PhotoZoom Classic 3 za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29836
Miasto
Trololololo
to program ktory ukrywa twoje prawdziwe IP i dzięki temu strona na którą wchodzisz myśli że jesteś Helmut, Jankes, Żabojad itd.Oczywiście twoje IP zależne jest od tego który serwer wybierzesz czyli skąd chcesz być.W przypadku tej promocji wasze IP musi być Niemieckie czyli taki serwer trzeba wybrać.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
dzięki chłopaki udało się :D
używam Firefoxa więc skorzystałem z tego sposobu

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
wpisując dane podane przez rekmi czyli 78.46.192.214 : 3128
uff a już byłem gotów oddać za licke na ten program Revo i inne takie cuda ale teraz już nie muszę :jezyk

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29836
Miasto
Trololololo
WW22333 napisał:
Też używam Firefoxa... Po zrobieniu wszystkiego wg tutka nie chce mi otworzyć żadnej strony, nie mówiąc o skorzystaniu z promo:( Jakieś sugestie?

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
użyj któregoś niemieckiego proxy z tej listy od Oxy'ego w tym sposobie co zamieściłem link, może zaskoczy ;) powodzenia

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Po co te kombinacje z proxy? Już było tu pisane o Security Kiss. Pobierasz darmówkę, a tam bodajże są z 3 dojcz serwery i już.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
niektórzy, tak jak i ja, nie lubią dodatkowych programów do czegoś co można zrobić i bez nich ;)

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Tylko, że w przyszłości taki programik może się w podobnym przypadku przydać.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Dostałem kluczyki ale zaraz zawołało inny adres email. Pocztę mam na o2.pl. Proszę polećcie mi jakąś stronkę na której łatwo założę konto i która usunie mój problem.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29836
Miasto
Trololololo
Korzystaj z tymczasowych maili na promocje.Jak ktoś korzysta z FF to polecam wtyczkę bloody Vikings a jak nie macie FF to maile tymczasowe typu koszmail.pl czy squizzy.de

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Mam 2 kluczyki. Jeśli ktoś ma dalej problemy to mogę oddać

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
dzieki, pomoglo. Roznica jest m.in. taka miedzy tymi wersjami, ze PhotoZoom Classic 3 jest o rok mlodszy i dziala takze na win7 a PhotoZoom Pro 2 jest kompatybilny do systemu vista.

A

Anonymous

Udało się, Przed chwilą zdobyłem licencję. To było moje drugie podejście. Pierwsza próba w południe zakończyła się niepowodzeniem. W przypadku PhotoZoom Pro 2 nie miałem żadnych problemów z uzyskaniem kluczyka z polskiego IP. Ostatecznie po kilku próbach zaskoczyło. Ustawiłem proxy przeglądarki na 78.46.192.214 : 3128. Można też wykorzystać jakiś darmowy program. Użyłem OkayFreedom i też działa. Niezbędny był tylko restart komputera.
Pozdrawiam.

Do góry