Piłka nożna - reprezentacja,rozgrywki pucharowe i klubowe

A

Anonymous

Re: Mecze reprezentacji,rozgrywki pucharowe i klubowe.

1479267Przechwytywaniek.PNG

A

Anonymous

slawektor napisał:
Taki transparent dziś na Legii.
Cyt z Twittera:
na Żylecie jednak transparent z płonącym wozem TVNu. wyczuwam zamknięcie stadionu w poniedziałek
Hahahahahahaha :

T-Mobile Ekstraklasa: "Żyleta" na Legii zamknięta. Sorry, takie mamy przepisy
Postanowienie komórki dyscyplinarnej Ekstraklasy SA to konsekwencja piątkowego zachowania widzów tzw. "Żylety" - zaraz po rozpoczęciu meczu Legii z Koroną Kielce (1:0), na trybunach rozpalono kilkadziesiąt rac i świec dymnych, sędzia był zmuszony przerwać grę na ponad 5 minut. Kibice Legii na "Żylecie wywiesili transparent z napisem "Sorry, taki mamy klimat" na którym namalowany był spalony samochód stacji TVN Meteo.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Miałeś rację...zabolało ich :szydera

A

Anonymous

Ruszyła faza pucharowa Ligi Mistrzów :klawik. .W pierwszych meczach zero niespodzianek :
Manchester City vs FC Barcelona 0:2
Bayer Leverkusen vs Paris S-G 0:4
Barca i paryski klub szejków arabskich są praktycznie w ćwierćfinale.

A

Anonymous

Nasza grupa w eliminacjach do Euro 2016 :

Grupa D: Niemcy, Irlandia, Polska, Szkocja, Gruzja, Gibraltar

Mega grupa :klawik. z Niemcami straszne bęcki. Z Irlandią i Szkocją możemy powalczyć.

A

Anonymous

I znowu zaczenie się pompowanie balonika :p Piąte miejsce zdecydowanie mamy w zasięgu :szydera

stefanek

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Niestety mamy za słabą pakę,żeby cokolwiek zdziałać na wielkiej imprezie.O awans powalczymy (dostają się aż 24 drużyny) ale potem będą tylko schody.

A

Anonymous

Edit:
Biuro Bezpieczeństwa m.st. Warszawy przerwało mecz Ekstraklasy Legia - Jagiellonia w związku z awanturą przy sektorze gości.

A

Anonymous

Wiem, że to tylko mecz towarzyski ale jak obstawiacie wynik dzisiejszego spotkania Polska - Szkocja?
Mój typ to 1:0.

A

Anonymous

No i dupa zbita. Jak zwykle :/

A

Anonymous

Mądry Polak po Szkocie. :facepalm
Jest też dobra wiadomość związana z naszą reprezentacją. Następny mecz dopiero w maju.

A

Anonymous

Ślepa miłość powoduje podobno więcej strat niż korzyści... a nasi ranią mnie od urodzenia...więc dzisiaj oglądałem tych co grają w piłkę nożną a nie tych którzy próbują grać :wariat .

Francja vs Holandia
Tricolores naprawdę od barażowego zwycięstwa z Ukrainą są w cugu.Dzisiaj momentami grali świetnie.Pogba z Benzemą rządzili na boisku.Holendrzy w mega odmłodzonym składzie nie mieli nic do powiedzenia.Robben cały mecz na ławce...
Hiszpania vs Włochy
Takie trochę zmęczenie materiału,typowy mecz walki z genialną akcją Hiszpanów w 62 minucie,Włosi bez Super Mario ale myślałem,że pokażą coś więcej.Jedynie Buffon i Pirlo na swoim wysokim poziomie.
Poza tym dzisiaj : Neymar 3 bramy a CR7-2 :klawik.
Za 98 dni początek Mundialu :gracz .
BTW.Żeby jednak napisać coś miłego o naszych Orłach : Mama powiedziała mi kiedyś,że w 1982 roku graliśmy na MŚ od meczu z Peru naprawdę świetnie :szydera .

A

Anonymous

Ja miałem tyle obowiązków, że zapomniałem, że jest mecz..:/
Zawodników (pojedynczo) mamy bardzo dobrych. Nigdy nie mieliśmy piłkarzy grających w takich klubach. Grających, nie będących w szerokim składzie. Problemem jest trener (co już pisałem wcześniej) i brak zaangażowana w grę. Wystarczy popatrzeć na ligę, gdzie wiceliderem jest Ruch..Umiejętności piłkarskich zero, jedynie ambicja i wola walki. I to wystarczy. Tylko potem przychodzą puchary i trafia się na Czechów (np.), którzy oprócz walki mają jeszcze umiejętności i jest 0-5..
A oglądając mecze polskiej ligi to aż oczy bolą..

Do góry