Piłka nożna - reprezentacja,rozgrywki pucharowe i klubowe

A

Anonymous

Re: Mecze reprezentacji,rozgrywki pucharowe i klubowe.

hehe tak to już jest. My zawsze gramy: mecz otwarcia, mecz o wszystko i mecz o honor :szydera
Kiedyś zapisałem się do Klubu Kibica Reprezentacji (nie wiem co mnie tchnęło żeby wydać 32zł..:/), no i wysyłają mi oferty biletów.. Na mecz Anglia-Polska prawie 4 stówki (nie pamiętam dokładnie). Jeszcze lepsza jest opcja z przelotem kosztuje ok. 2500 zł (jeden dzień) i 3500 (dwa dni). Kawioru w ofertach się nie dopatrzyłem.. :p
Na meczu reprezentacji byłem raz (Polska-Anglia w Chorzowie 1-2 Głowacki walnął samobója) i było całkiem fajnie, ale jechałem z paczką.. A za takie kwoty to wolałbym sobie urlop tygodniowy zrobić :D

A

Anonymous

Oglądam od urodzenia mecze naszej reprezentacji tylko i wyłącznie po to,żeby się pośmiać.I nasi Chłopcy prawie nigdy mnie nie "zawiedli" :ok.Dzisiaj było podobnie...Czarnogóra bez pięciu podstawowych graczy,zagrała fatalnie...a my w prawie pełnym składzie i mając 5 punktów straty do Czarnogórców-równie tragicznie :chory
Sobota-po kilku udanych meczach...jak było do przewidzenia...zgasł...już w meczu z Sevillą nie istniał na boisku i dzisiaj to samo-nieporadne akcje i zero pomysłu.
Boenisch-Najgorszy z Najgorszych-kompletny brak szybkości (podobnie jak cała defensywa),widoczna nadwaga,fatalne zagrania (co on robi w tym Leverkusen ?? Wpieprza tylko bratwursty ??)
Błaszczykowski-od 30 minuty gapił się tylko na zegar i poprawiał fryzurę :szydera
Cała reprezentacja-brak polotu,tempa,inicjatywy.W drugiej połowie kompletnie opadli z sił.Jak to jest możliwe na początku sezonu i na poziomie reprezentacyjnym ??
DNO kompletne DNO.

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1

Czyli po staremu:) dobrze że tej żenady nie oglądałem

A

Anonymous

po staremu i to nie zmienne jest od lat :szydera
istny obraz nędzy i rozpaczy :dziwak
... naprawdę dziwie się ludziom ze kupują bilety i sponsorują to cale PZPN-owskie dziadostwo :scratch

A

Anonymous

Piłkarzy powołuje trener. Zmian dokonuje trener. Taktykę ustala trener. Klasę pokazał powołując Brożka....
Wcale bym nie powiedział, że zagrali źle. Pora zdać sobie sprawę z tego, że nie jesteśmy żadną piłkarską potęgą od 30-40 lat (!!). Gramy to na co nas stać. Pokazują to i kluby i reprezentacja.. Od czasu do czasu coś wyjdzie i tyle. Leży szkolenie, baza treningowa itp. I to nie tylko w piłce. Gruzja zlała nas na Eurobaskecie, Czechy w ostatniej akcji też wygrały, Polki też przegrywają z Czechami w siatkę...Młodzi dostali od Szwecji w nogę. Sprawdźxie jakie są dotacje Państwa na sport w ogóle to będzie wiadomo dlaczego leją nas kilkumilionowe kraje..
Hornet, powiem szczerze, że mi gra Błaszczykowskiego podobała się najbardziej.

A

Anonymous

Zobaczcie co działo się w czasie meczu Rumunii z Węgrami. Z tego co wiem do naszych bratanków wyjechało 200 naszych chłopaków. Ilu z nich dotarło do Rumunii ciężko powiedzieć.

A

Anonymous

Brożek w napadzie...."Bożesz ty mój" jak mawiała bohaterka popularnego serialu..Czy na taki badziewny mecz z San Marino nie można wystawić łepka 18-19 lat?? Tylko gościa (który pewnie strzeli ze dwie bramki..) ale nie da nic reprezentacji w szerszej perspektywie..No i jeszcze Robak. Mimo, że go lubię to absolutnie nie jest piłkarz na reprezentację...

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62

du3w24k.jpg

A

Anonymous

Nie oglądałem naszego meczu...słyszałem tylko,że :
Boruca pokonał pracownik banku :szydera
Boenisch miał (jak zawsze) problemy z przyjęciem piłki... i co chwile ośmieszał go pracownik baru :szydera

Lukałem najpierw na : Chile-Hiszpania a później na Ukraina-Anglia.Oba mecze przeciętne...Hiszpania towarzysko nie musi już nic udowadniać a Chile ma niezłą paczkę z Sanchezem i Vidalem na czele.
W Kijowie typowy mecz walki,bliżsi zwycięstwa Ukraińcy.
Teraz wystarczy wygrać "tylko" w Charkowie i na Wembley...i jedziemy do Rio :szydera

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648

Szkoda gadać. Tragedia. Nikt się nie wyróżniał, może Zieliński bo dwie bramki i troche Sobota. Pozwalali im podchodzić na centymetry do piłki, po czym ją tracili. A Brożek :chory. Najlepszy moment meczu to chyba radość po strzelonej bramce dla San Marino, co najmniej jak w półfinale MŚ. Pracownik banku się postarał. Po takiej wspaniałej grze jestem coraz bardziej pewny na wygraną z Anglią i Ukrainą. Normalnie tryskam nadzieją. :kill

A

Anonymous

Tak jak pisałem kiedyś..Trener robi krzywdę niektórym piłkarzom powołując ich do reprezentacji..Mają umiejętności jakie mają i dlatego tak "pięknie" to wygląda..Brożek i Robak tragedia...Boenisch..Jakim cudem on gra w Leverkusen to ja nie wiem.
PS. Polacy lubią rozdawać historyczne chwile innym drużynom. Przypominam, że dawno temu pierwszy punkt Azerbejdżan zdobył właśnie na Polsce (0:0).

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62

5WHa3iY.jpg

Do góry