nie dość ,że zrezygnował ponieważ psudomod jorn mu naubliżał
to jeszce skasowano mu konto na amen FANIE
popatrzcie dokładnie gdzie jesteście
bo może nie tam gdzie powinniście być
Vonz aka Mirko aka Longinus...my z Twierdzy Breslau powinniśmy mieć twardsze tyłki a nie obrażać się jak panienki z gimnazjum.
Trochę się Chłopie natyrałeś na tym Forum ale podejrzewam,że jesteś introwertykiem i stąd te Twoje problemy z adaptacją w stresowych sytuacjach...
Nie będę się rozpisywał . natomiast jesteście nieświadomi zachowania longinusa dla tego nie dziwie się waszej reakcji
pomijając emocje , z mojej strony również dziękuje za masę pracy włożonej w forum i życzę powodzenia w dalszej działalności jakąkolwiek by nie była
Longinusie !! Chciałbym Ci podziękować za Twoją pracę na rzecz Forum PzD. Wiem, że łączyła nas szorstka przyjaźń, ale doceniam to co zrobiłeś dla naszej społeczności. Mówią, że kot ma siedem żyć. Tobie zostało jeszcze kilka. The Show Must Go On...
OXYGEN THIEF, nie jestem na bieżąco i nie wszystko zrozumiałem. Niniejszy temat założył Longinus, ale jego postu czy też postów nie widzę. Czyżby się same zdematerializowały !! Oficjalne przyczyny skasowania konta moderatora są dwie i na dodatek sprzeczne ze sobą - albo sam o to poprosił, albo skasowano je wbrew jego woli.
BOSS !! Może wszelkie wątpliwości rozwiałby screen postu Longinusa, w którym zwrócił się do Ciebie z prośbą o skasowanie konta. Normalnie bym się nie czepiał, ale cała ta historia jest jakaś zakręcona...
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.