Pożegnanie z Forum.

Status
Zamknięty.

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Brat wyniósł się z forum
nie bęe rozwijał tematu

nie dość ,że zrezygnował ponieważ psudomod jorn mu naubliżał
to jeszce skasowano mu konto na amen FANIE
:p :p
popatrzcie dokładnie gdzie jesteście
bo może nie tam gdzie powinniście być

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30623
Miasto
Trololololo
Taka była prośba longinusa czyli usunięcie konta więc skasowałem, z mojej strony Wielkie Dzięki za pracę jaką włożył w forum :dziękuję

A

Anonymous

Vonz aka Mirko aka Longinus...my z Twierdzy Breslau powinniśmy mieć twardsze tyłki :) a nie obrażać się jak panienki z gimnazjum.
Trochę się Chłopie natyrałeś na tym Forum ale podejrzewam,że jesteś introwertykiem i stąd te Twoje problemy z adaptacją w stresowych sytuacjach...

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Gdzie jest longinus ?
Dlaczegoooo?

Odezwij się! :piwko

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Niepowetowana strata, nie wiem czy ogarnę tego doła :D

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30623
Miasto
Trololololo
skasowałem jeden post przez przypadek, sorry waldi .Longinus poprosił o skasowanie konta.

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66190
Rozumiem,szkoda tylko jego pracy, po której nie ma śladu. Wielkie dzięki za wkład w życie forum!

A

Anonymous

Roma napisał:
jorn
a co ci hahaha
:krzyk
:facepalm ?
Nie będę się rozpisywał . natomiast jesteście nieświadomi zachowania longinusa :guma dla tego nie dziwie się waszej reakcji :ok
pomijając emocje , z mojej strony również dziękuje za masę pracy włożonej w forum i życzę powodzenia w dalszej działalności jakąkolwiek by nie była :hi

marek7001

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
45
Miasto
Ostrołęka
Panowie, ja już stary jestem...45...ale qrwa nie szło się dogadać? Pozdrawiam serdecznie :hi

A

Anonymous

Longinusie !! Chciałbym Ci podziękować za Twoją pracę na rzecz Forum PzD. :dziękuję Wiem, że łączyła nas szorstka przyjaźń, ale doceniam to co zrobiłeś dla naszej społeczności. :ok Mówią, że kot ma siedem żyć. Tobie zostało jeszcze kilka. The Show Must Go On...

OXYGEN THIEF, nie jestem na bieżąco i nie wszystko zrozumiałem. Niniejszy temat założył Longinus, ale jego postu czy też postów nie widzę. Czyżby się same zdematerializowały !! Oficjalne przyczyny skasowania konta moderatora są dwie i na dodatek sprzeczne ze sobą - albo sam o to poprosił, albo skasowano je wbrew jego woli.

BOSS !! Może wszelkie wątpliwości rozwiałby screen postu Longinusa, w którym zwrócił się do Ciebie z prośbą o skasowanie konta. :) Normalnie bym się nie czepiał, ale cała ta historia jest jakaś zakręcona...
:hi

Status
Zamknięty.
Do góry