Pożegnanie z Forum.

Status
Zamknięty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30623
Miasto
Trololololo
Mogę przywrócić całe forum ostatnia kopia jest z 30/4/2015 więc po przywróceniu będzie miesiąc w plecy ale posty longinusa będą.
Także zastanówcie się.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Krótko miałem styczność z longinusem, ale strata faktycznie niepowetowana. Ale jak to w życiu - coś za coś. Pomysł z przywracaniem kopii zapasowej niespecjalnie ciekawy.

A

Anonymous

OXYGEN THIEF napisał:
Mogę przywrócić całe forum ostatnia kopia jest z 30/4/2015 więc po przywróceniu będzie miesiąc w plecy ale posty longinusa będą.
Także zastanówcie się.
Pamiętam, że Forum PzD przeniosło się na nowy serwer? Tam powinni mieć kopię z ostatnich dni. Czy nie można poprosić ich o przywrócenie ostatniej?

A

Anonymous

Tu przedmówca ma racje ... bez przesady :eek:
zresztą, jak sam( Vonz.longinus) stwierdził , cyt: ma 5000 pochwał, tak chciał i ma wszystko i wszystkich w d....pie
poza tym , jak uczy historia, założy kolejne konto :piwko

A

Anonymous

:zaciesz
jorn napisał:
Tu przedmówca ma racje ... bez przesady :eek:
zresztą, jak sam( Vonz.longinus) stwierdził , cyt: ma 5000 pochwał, tak chciał i ma wszystko i wszystkich w d....pie
Co za gościu :szydera .Mogliście mu dać 10 000 pochwał...ciekawe gdzie wtedy by was miał :szydera ?

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
Longinus dzięki Ci za całokształt włożony na tym forum :england

Niestety nie którzy na tym forum nie zeszli z tego przysłowiowego nocnika.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4460
Miasto
Polska
Hornet napisał:
antbil007 napisał:
.
No to czekam na taką lokomotywę jak Longinus.
Dzięki brachu za wszystko co zrobiłeś, niektórzy nie czują jeszcze zawartości nocnika, jeszcze się nie obudzili.
antbil lubię Cię bo nieraz walniesz takim tekstem,że laik nie rozkmini : prawda to czy jajca :scratch .
Hornet, proszę Cię, sądziłem, że komu jak komu, ale Tobie translacja, jak kowboj podopiecznym, jest zbędna.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Czegoś tu nie rozumiem. Co to w końcu jest - temat o odejściu i podziękowaniu dla longinusa, czy kolejna okazja do licytacji i wyliczania zasług własnych, odmawiania tychże zasług innym i obrzucania gnojem tych nielubianych? Obrabianie czterech liter na całego. Za plecami nieobecnych, ploty jak w porządnym maglu. Jak dzieci, jak przekupy...Coś się kończy, coś zaczyna - normalna rzecz, jak w życiu. Na dobrą sprawę ktoś już dawno powinien zamknąć ten temat, zanim to zrobiło się groteskowe i niesmaczne. Albo przynajmniej użyć sita o odpowiednich oczkach.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
Hornet napisał:
Oxiak-jaja sobie robisz ?? Co mnie obchodzą jakieś posty Mirka (czy jak mu tam :szydera).
Wytłoczył 5000 postów z promocjami...które są już nieaktualne więc po kiego je przywracać ??
Ogarnijcie się trochę ludzie...no chyba,że tu chodzi o co innego i niektórzy tęsknią za nim bo wygląda jak Zakościelny :dziwak .
@Hornet czy jak ci tam jestem tu :jezyk
Widzę że w twej starej głowie pozostała bajka o dwóch takich co ukradli księżyc, i pozostała Ci tylko rozróba na tym forum.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Kochani , kto miał się wypowiedzieć w temacie to już to zrobił zatem temat zamykam :klawik.

Status
Zamknięty.
Do góry